X019: Bemutatkozott a Rare következő játéka

  • Írta: fojesz
  • 2019. november 15.
  • Bejelentés
Link másolása
Igaznak bizonyultak a híresztelések, a tegnap esti Inside Xbox a Rare vadonatúj játékával indult. Az Everwild fejlesztése még alig kezdődött el, a csapat elsődlegesen továbbra is a Sea of Thievesre fókuszál.

Igazak voltak a pletykák, az Inside Xbox tegnapi adásában lehullott a lepel a Rare következő játékáról, az Everwildról.

Valóban egy vadonatúj címről van szó, ráadásul egyelőre nem is árultak el sokat a fejlesztésről, aminek a munkálatai még csak most kezdődtek el. A készítők szerint a cél az, hogy olyan élményt szállítsanak, amely eddig sosem látott módon teszi lehetővé a kalandozást egy "természetes és mágikus világban".

Az első trailer sem túl beszédes, a látvány viszont magával ragadó:

A játék vezető producere, Louise O’Connor leszögezte, hogy a Rare két csapata párhuzamosan fejleszti az Everwildot és a Sea of Thievest, és egyelőre a kalózos móka jelenti az elsődleges fókuszt a számukra.

Habár a korábbi hírek szerint az Everwild már a Scarlettre készül, erről nem ejtettek szót a készítők: sem platformlistát, sem megjelenési dátumot nem kaptunk.

4.
4.
PaprikaJancsi
A világa nagyon bejövős, viszont kár, hogy nem láttunk valami gameplay-t is. Na mindegy, érdemes lesz rá figyelni, mert akár egy baromi jó cím is lehet belőle végül.
3.
3.
Őrnagy
Szép, de az a hörcsögdisznó a kurvanagy agyarával hamar ki fog halni, mert az agyarától nem tudja fölszedni a táplálékot a földről. Vagy megtanul késsel-villával enni.
2.
2.
kastorhun
Nekem nagyon tetszik, de ha valóban online akkor már cseppet se érdekel.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...