X019: Nézd vissza az Inside Xboxot!

  • Írta: szlav
  • 2019. november 15.
  • Videó
Link másolása
Kövesd velünk az X019-et felvezető Inside Xbox adását! A hírek szerint számos új játékról lehullhat a lepel, megtudhatunk ezt-azt a Microsoft szárnyai alatt jelenleg készülő címekről, valamint érkeznek hírek a Game Pass és az xCloud felől is.

Hamarosan kezdetét veszi az X019, a Microsoft idei évi legnagyobb videojátékos rendezvénye, és az a hír járja, hogy ütős lesz az az Inside Xbox-előadás, ami felvezeti a londoni showt. A redmondiak számos külső stúdiót vásároltak fel az utóbbi időben, így ha szerencsénk van, akkor megtudhatjuk, hogy mik a jövőbeli tervek velük kapcsolatban. Emellett a vállalat két izgalmas szolgáltatása, az egyre csak népszerűbbé váló Xbox Game Pass és a Stadiát kihívó Project xCloud felől is hallhatunk majd egyet, s mást.

Biztosra vehetjük, hogy nem maradunk játékbejelentések nélkül, no meg persze láthatunk friss jeleneteket a korábban már bemutatott, de még sütőben lévő játékokból is. A pletykák szerint valami újdonsággal készül a Rare és az Obsidian, a The Witcher 3: Wild Hunt bekerülhet a Game Pas kínálatába, és ha tényleg igazat csicseregnek a madarak, akkor még ma bemutatkozhat és egyből meg is jelenhet egy ezidáig titokban tartott, vadiúj játék. Tarts velünk, nézzük együtt az előadást!

Update! A műsor véget ért, a felvételét alább találjátok meg.

35.
35.
Őrnagy
#34: Jó, hát régen minden jobb volt :D
Egyelőre igazad van, mégis kis javulást látok a Microsoft hozzáállásában. De lehet, hogy tévedek. Lehet, hogy ők tényleg nem akarnak kockáztatni, és elég nekik az az eladott konzolmennyiség, ami játékfejlesztés nélkül megy.
34.
34.
adamsfamily
#32: Az Outer World nem a Microsoft játéka.Ugyan felvásárolták az Obsidian-t,de ez a játék akkor már majdnem kész volt.A Private Division volt a kiadó,szóval alapvetően semmilyen rizikót nem vállalt a Microsoft vele,mert egy 3rd party cím.
A Forzák jók voltak,de azért ott is lenne min javítani.A Forza 7 állítólag elég szarul működött megjelenéskor(mondjuk én 9 hónappal a megjelenés után vettem meg),de a Forza Horizon 4-et elnézve teljesen hihetőnek tartom.Az utóbbit előrendeltem és nem hogy a 4 napos early access-ben nem tudtam vele rendesen játszani,hanem 3 hónappal megjelenés után még vpn-el kellett szerencsétlenkedni,hogy az osztott világ működjön.Lényegében spóroltak a beta teszteken és kiadtak egy félkész játékot.
Emlékszem,hogy az első xboxra mennyi exkluzív cím volt(PGR,Midtown Madness,Conker,Grabbed by the ghoulies,Voodoo Vince,Blinx,Unreal championship 1-2,Kung fu chaos,Otogi,Dino crisis 3,stb.).
32.
32.
Őrnagy
#30: Az Outer Worlds pont single player, és állítólag elég jó is. Persze, ez csak 1 cím. Amúgy a sok indie szar tényleg idegesítő, és én is mindig azt várom, hogy mikor jön már valami kurvanagy durranás Boxra, de azért mindig van 1-2 pozitív csalódás.
31.
31.
Őrnagy
#29: Lehet, én vagyok túl pozitív. Egyébként nem néztem, csak ma olvastam a híreket. Az igaz, hogy AAA játék nem nagyon jön, de mostanában azért mintha sűrübben jönnének közepesnél kicsit jobb játékok a Microsofttól. Én bizakodó vagyok.
30.
30.
adamsfamily
#12: 2019-ben egy ilyen felhozatalt bemutatni k*rva gáz.Pláne a generációváltás küszöbén.A Gears 5 egy jó irány volt,de a Microsoft-nak most szüksége lenne egy olyan emberre aki irányt mutat az exkluzívokkal kapcsolatban.A Sony is hagyott veszni jó pár ex címet,de nem az összeset.A 360-as korszakban remekelt az xbox,meg még a generáció elején,de évek óta fingjuk sincs,hogy mit kezdjenek.Gyakorlatilag a Forza,a Gears és a bagóért osztogatott Game pass-en kívül nincs ami eladja a konzolt.
Jó lenne ha elfelejtenék ezeket a rajzfilmes indie szarokat.Na meg ha nem akarnák úton -útfélen az emberek arcába nyomni a multiplayer-t.
Amúgy az a 10 studió,már 15.De teljesen igazad van.
29.
29.
#28: Te nem nezted? 44 perc unalmas cartoon jatekok meg cloud faszsag volt, utana egy-egy jobb dolog... irto keves.
28.
28.
Őrnagy
27.
27.
Őrnagy
24.
24.
kryszisz
#21: Ha veszel valamit csak azért, mert mások b@szogatnak érte, az mindent elárul arról, hogy mennyire "érett" is vagy fejben. Ilyet legalábbis normális ember nemhogy felnőtt, de mondjuk úgy 14 éves kora fölött nem csinál:/
22.
22.
kopic
Halo Reach Dec 3 xora... Végre eljon majd!!!!
21.
21.
crytek
#20: Nem az. Amúgy is csak dísznek van mondhatni dacból, mert voltak nagyarcok akik szerint sosem lesz konzolom. És lám sima ügy, ugy hogy nem is használom szinte
20.
20.
FURY380
#9: Nem overkill egy kicsit X-et tartani a BC címek miatt? Gondold át, neked egy Áll Digital is megtenné, spóroltál volna 60ezret, abból meg már hány havi 300 forintos Gold jönne ki.
19.
19.
Elijah Baley
#17: Aztán bejelentkeztet az oldal a profilodba amin ha volt már game pass ultimate tagság akkor átváltja az árat normál 4200ft/hó-ra.
18.
18.
Zuzmo
#16: Havonta új profil?
17.
17.
Sticky24
Nem tudom lehet-e linket bedobni annyira nem néztem át a szabályzatot amiért külön bocsi, de mivel segíteni szeretnék, és kommentelni amúgy annyira nem szoktam így remélem nem gond. Ha mégis töröljétek nyugodtan a linket a kommentből, de a lényeg annyi, hogy a hivatalos MS oldalon 300 Ft-nak jelzi, legalábbis nekem, próbáljátok ki.
https://www.microsoft.com/hu-hu/p/xbox-game-pass-ultimate/cfq7ttc0khs0/000F?rtc=1&activetab=pivot:overviewtab
16.
16.
crytek
#14: Sehogy. Teljesen random
15.
15.
PaprikaJancsi
Köszönöm MS, sok jópofa játékot mutattak be, és külön öröm számomra a Dontnod-al való közös munka, mert valami zseniális volt az a game, alig várom : )
14.
14.
Ooorky
#3: Ha már itt vagy, hogy lehet minimalizálni a Game Pass Ultimate árát?

Odaadjuk az Xbox-ot szülinapján a kölyöknek
aktiváljuk a 14 nap ajándékot
+3hónap/300ft (december elején még elérhető lesz?)
utána?
13.
13.
Elijah Baley
#10: Ugyan ez van nálam is. Akárhol nézem ez 4200ft. Az egy havi szimpla gold viszont mindenkinek 300ft ahogy nézem.
12.
12.
ollie92
Gondoltam, hogy ez lesz...hiába vásároltak fel 10 stúdiót, ha csak ilyen ócska indie szarságok jönnek ki.
10.
10.
#3: Sajna csak az új tagoknak van akció, én per pillanat ugyanúgy 4300/hó-ért tudnám meghosszabbítani.
9.
9.
crytek
#8: Van xbox one xem (a bcs címek miatt vettem. A 300ftos goldhoz adottakat mindig behuzom)
8.
8.
adamsfamily
#3: Nem tudom,hogy van-e xboxod vagy csak pc-vel tolod.De ha van éves goldod akkor azt is át lehet váltatni időnként ultimate game pass-re az ilyen akcióknál.
Nekünk az éves gold előfizetést egy az egyben átváltotta a múltkori akciónál.
7.
7.
Őrnagy
#3: Én meg egy fasza előzetest várok végre a Microsofttól, de olyat, amitől tényleg hanyattesek! Mert baszki az, amit az új Haloból mutattak, hogy egy magányos ember szakállat növeszt egy űrhajó üres fülkéjében, az tragikus.
A Gears 5 szerintem egy fasza game. De annak is az első előzetese, ahogy a csaj feje mögül előbukkannak a különböző karakterek... Ez mi, ez egy akciòjáték előzetese? Ennek olyan filmet kellett volna csinálni, ami a földbe döngöli a nézőket!
Ezek meg lélektani drámákat készítenek, fasza játékok előzeteseként.
De majd beteszik a Passbe,és úgyis jól fogy!
3.
3.
crytek
Éjjeles vagyok de megoldom.. :)

Age of 4 és esetleges új game pass finomságok érdekelnek

(nem mellesleg most 300ft/3 hónap)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...