Star Wars-lázban ég a Fortnite is

  • Írta: sirdani
  • 2019. november 15.
  • Letöltés
Link másolása
Olyannyira, hogy egy direkt a Csillagok háborújára kihegyezett eseményt kapunk, mely során akár az eredeti trilógia legendássá vált birodalmi rohamosztagos-felszerelését is beszerezhetjük.

Már sokat hallottuk, hogy 2019 decembere a Star Wars hónapja lesz, és úgy fest, hogy a jóslat kezd igazzá válni. Még meg sem érkezett a december, és vele együtt az új film premierje, de a The Mandalorian című sorozatnak és a Star Wars Jedi: Fallen Order friss megjelenésének hála máris lépten-nyomon az űrbéli franchise-ba botlik az ember.

Nem lesz ez alól kivétel a Fortnite világa sem, ahol a tegnapi napon egy csillagromboló tűnt fel az égbolton, jelezve, hogy mostantól elérhetőek a Star Wars-kiegészítők. Azt egyelőre nem tudjuk, hogy az űrhajónak szánnak-e valamilyen konkrét szerepet, ám a korábbi eventek alapján nem lennénk meglepődve, ha a későbbiekben komoly zűrzavart okozna a pályán.

5.
5.
hedzsooo
#3: Igaz! Köszi, h felhívtátok a figyelmemet rá! Lvl85-ös vagyok, így tényleg iszonyat sokmindent vág hozzám a Battle Pass, úgyhogy a téli szünetben meg is ajándékozom vele magamat! :)
4.
4.
SLi
#1: szerintem amíg csak kozmetikai és semmi hatása a játékmenetre akkor annyit kérnek érte és úgy ahogy akarnak amíg nem promótálja a szerencsejátékot gyerekeknek aka lootbox. Az más kérdés hogy etikus-e az ilyen szintű üzletelés egy egyértelműen fiatalokat sok esetben gyerekeket célzó játéknál mint a fortnite.
3.
3.
JacoB
#1: ez nem így van ahogy írtad, lehet külön challengekkel is skineket szerezni néha. De amúgy ha egyszer megveszed a battle passt, ami 3000 forint, onnan rengeteg skint tudsz szerezni, a szintek alapján, plussz vannak külön battle passos challengek amikből lehet még skint szerezni. Ezenkívül elég egyszer megvenni a battle passt, és a következőig simán kilehet farmolni annyi előfizetős pénzt, amiből megveszed a következőt. Így igazából, egyszer kell kiadni három ezer forintot... aki meg szereti ezt a játékot annyit meg is ér neki.
1.
1.
hedzsooo
Annyiban megértem azokat akik utálják ezt a játékot, hogy az szerintem sem OK, hogy in-game, simán azzal hogy játszol nem lehet ezekhez a skinekhez hozzájutni. Helyette pengessél pénzt nekik minden egyes skinért... Úgy lenne az igazi, ha valamilyen külön eseményekkel, kihívásokkal is elérhetőek lennének..

Igaz, akkor kevesebb gyerek toporzékolna, + kevesebb szülő tépné a haját legszívesebben gondolom, meg kevesebben is utálnák a játékot... Meg legfőképpen jóval kevesebb pénzt hozna nekik a konyhára.



Én egyébként mondjuk csak a F2P battler royale-t szoktam tolni, 1 skint vettem összesen 1x, azt is azért mert fekete és tudok benne úgy esténként "kommandózni".., szeretek meglepni másokat benne pl. sniperrel :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...