Továbbra sem kukázták a Dead Island folytatását

  • Írta: Shifty
  • 2019. november 18.
  • Hír
Link másolása
A Koch Media CEO-ja, Klemens Kundratitz interjút adott a GamesIndustry.biz oldalának, ebben pedig megerősítette, hogy még mindig dolgoznak a Dead Island második részén, illetve már készül a Saints Row folytatása is.

Kalandos éveket tudhat maga mögött a Dead Island folytatása. A játékot még 2014 júniusában jelentették be, a fejlesztést pedig a Spec Ops: The Line-nal hírnévre szert tett Yager Development kezdte el. A Deep Silver végül 2015 júliusában szakított a csapattal, mert az nem igazán haladt a fejlesztéssel, így a Crackdown 3-at is jegyző Sumo Digital örökölte meg a projektet.

Végül a THQ Nordic egy korábbi pénzügyi helyzetjelentéséből derült ki, hogy a Dead Island 2 ismét fejlesztőt váltott, a munkálatokat pedig a Deep Silver alá tartozó Dambuster Studios kapta meg.

Úgy néz ki, a játék kálváriája ezzel a végéhez érhet, az anyavállalat, a Koch Media CEO-ja, Klemens Kundratitz ugyanis a GamesIndustry.biz magazinnak adott interjúban megerősítette, hogy nagyon fontos számukra a Dead Island-brand, így ez egyfajta elkötelezettséget is jelent, szóval még mindig kőkeményen dolgoznak a második részen.

Kundratitz újra megerősítette az is, hogy a szintén a céget erősítő Volition sem unatkozik. Konkrétumokat már csak jövőre árulnak el, de annyit azért már elhintett a CEO, hogy készül a következő Saints Row-játék is.

2.
2.
kryszisz
#1: Mert az első részt (meg a Riptide-ot) még ők készítették:)
1.
1.
godach
Hmmm. Miért voltam én úgy, hogy a Dying Lightot jegyző Techlandé a Dead Island is? :O
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...