Egymilliárd dollárnál jár a Joker

  • Írta: fojesz
  • 2019. november 18.
  • Cooltúra
Link másolása
A hétvége folyamán elit klubhoz csatlakozott a Joker, miután a nemzetközi jegyárbevételei átlépték az egymilliárdos álomhatárt. Különösen jó teljesítmény ez egy felnőtteknek szóló filmtől!

A hétvége folyamán átlépte az egymilliárd dolláros bevételt a Joker, a mozi egész pontosan 1,016 milliárd dollárnál jár jelenleg. A képregényes fronton sokáig küszködő Warner és DC számára különösen jó hír ez, elvégre ennél jobban csak a The Dark Knight Rises (1,081 milliárd dollár) és az Aquaman (1,148 milliárd dollár) teljesített eddig a filmjei közül.

És ugye arról se feledkezzünk meg, hogy a Joker egy R besorolású, tehát kifejezetten felnőtteknek szánt alkotás, amelyekre nem igazán jellemző az efféle fogadtatás; nem véletlen, hogy az egyébként meglehetősen szűkös büdzséből készült film már jó kétszáz millió dollárral ezelőtt behúzta a kategória legjövedelmezőbb címének járó rekordot.

2.
2.
Tudtam, hogy nekem kellett volna játszanom benne.
1.
1.
Heldengeist
Azért nem jellemző az R besorolású filmekre az efféle fogadtatás, mert a stúdióknak nincs tökük R besorolású filmeket csinálni, hacsak nem kis költségvetéssel, mint a Joker vagy a Deadpool esetében. Már tisztességes PG-t sem. Sok film ami a 80-as 90-es években még PG-t kapott ma már néha az R határát súrolná.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...