A Joker lett a legjövedelmezőbb R-besorolású film

  • Írta: szlav
  • 2019. október 27.
  • Cooltúra
Link másolása
Egy másik képregénysztárt döntött le a Joker a felnőtt besorolású mozifilmek sikerlistáján. Todd Phillips filmje a hét végére több mint 800 millió dolláros bevétellel büszkélkedhet.

A Joker nem csupán remek film lett, de rendkívül népszerű is. Olyannyira, hogy a saját, R-ratinges kategóriájában lenyomta az eddigi csúcstartó Deadpoolt is. Míg Ryan Reynolds nagyszájú hősére 783 millió dollárt költöttek a kasszáknál, Joaquin Phoenix tragikus karaktere a legutóbbi adatok szerint 788,1 millió dollárt ért a mozinézőknek. Ezek egyébként néhány napos statisztikák, a becslések szerint a Joker a hétvégén átlépheti a 800 milliós mérföldkövet is.

Érdekes részlet, hogy a Joker lényegesen lassabban nyitott a Deadpoolnál - a Bűn Bohóchercege 96,2 milliós nyitóhétvégével büszkélkedhetett, ami önmagában remek teljesítmény, de mégis messze elmarad a mocskosszájú zsoldostól, aki 132 millió dolláros bevétellel rajtolt.

Ryan Reynolds egyébként a maga deadpoolos módján gratulált a legyőzőjének. Nem lőjük le a poént, inkább csekkoljátok le Twitteren!

3.
3.
kryszisz
#2: Hát én sok idei filmet nem láttam még, de látatlanban is azt mondom, hogy ez az év filmje, sőt, szerintem az elmúlt 3-4 évben nem láttam ilyen jó mozit. Minden ízében zseniális cucc, ziher, hogy klasszikus lesz:)
2.
2.
Cooper911
Az, hogy ennyien megnézték a karakternek köszönhető. Viszont kíváncsi lennék hogy akik megnézték azok közül hány embernek tetszett. Én amikor jöttem ki a mozi teremből, hátranéztem és mindenkinek ilyen "hát ez meg mi volt?" feje volt :D Nem tudom valami bohózatra számítottak? Nekem bejött, nem azt mondom, hogy ez az év filmje, de teljesen jó volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...