Gears 5 - jobban fogyott, mint a negyedik rész

  • Írta: Shifty
  • 2019. november 20.
  • Biznisz
Phil Spencer még a múlt héten tartott X019-en adott interjút az Eurogamernek, amiben elmondta, a Gears 5 remekül teljesített eddig, az új rész eladásai ugyanis simán felülmúlták a negyedik epizód eredményeit.

Pontos számadatokat természetesen nem közölt Phil Spencer, de azt megerősítette az Eurogamernek, hogy nagyon elégedettek a Gears 5 teljesítményével. Az ötödik rész eladásai ugyanis felülmúlták a negyedik epizód eredményeit, ami már csak azért is nagy dolog, mert a szeptemberben bemutatott Gears 5 az Xbox Game Pass részeként is elérhető volt a premier napjától kezdve. Úgy tűnik, a rajongók vásárlási kedvét ez sem fogta vissza.

Spencer úgy nyilatkozott, hogy nagyon örül a sikernek, ráadásul ez most bizonyítja, hogy az Xbox Game Pass nem vág alá az exkluzív játékaik eladási eredményeinek. Mint mondta, a jövőben is az a célja a Microsoftnak, hogy választási lehetőséget biztosítson a rajongóknak, így aki szeretné, az az előfizetéses modellen keresztül beszerezve játszhat a játékkal, míg mások nyugodtan dönthetnek a végleges vásárlás mellett is.

6.
Neotechtr
#2: Érdekes, de nem érthetetlen. Használt kereskedelem + havidíj nélkül.
4.
PaprikaJancsi
#1: Erőteljes szövegértésnek lehettünk szemtanúi xD
3.
Gykrizsi
#1: Szerintem pont hogy a game pass-t nem számítva is többen vásárolták meg a játékot.
2.
crytek
Ezért az tényleg nem semmi hogy pár hónap alatt többet adnak el amikor ott a filléres game pass mint a 4-ből évek alatt... Érdekes
1.
amadeusz gyermeke
Nem. Csak többen tolják mint a negyediket
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...