Borderlands 3 - befutott az első sztori DLC

  • Írta: sirdani
  • 2019. november 21.
  • Letöltés
Link másolása
A játék kampányát első ízben a Moxxi's Heist of the Handsome Jackpot DLC fogja kibővíteni, mely során a főszerepet a menő kalappal felvértezett Moxxi játssza, aki ezúttal Handsome Jack egyik kaszinójába kalauzol el minket.

Az új küldetés során egy kaszinó kifosztása lesz a célunk, ahol a Hyperion biztonsági személyzete mellett „sosem látott és még egy élő bossnál is nagyobb” ellenségeket kell majd legyőznünk. Persze a jutalom sem marad el, mivel az Eridiummal és kápével tömött széfek között még vadonatúj, legendás szintű lootok is várnak majd ránk.

A Moxxi's Heist of the Handsome Jackpot DLC december 19-től lesz elérhető PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on a Borderlands 3 szezonbérlete és a játék Super Deluxe Edition kiszerelésű verziójának a részeként.

Persze azokat a játékosokat sem hagyják újdonságok nélkül a fejlesztők, akik nem vásárolnak DLC-ket; számukra a jövő hónapban érkezik teljesen ingyen a raid küldetésekre emlékeztető Takedown játékmód, illetve a Mayhem Mode is egy új szinttel bővül.

Végül pedig még érdemes megemlíteni, hogy a Borderlands 3 a hétvégén, vagyis egészen pontosan november 21-től kezdve november 24-ig teljesen ingyen lesz játszható PlayStation 4-en és Xbox One-on.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...