Microsoft Flight Simulator - aerodinamikai bevezető

  • Írta: sirdani
  • 2019. november 22.
  • Videó
Link másolása
Újabb meseszép képek és még egy fejlesztői videónapló is napvilágot látott a Microsoft jövőre érkező repülőgép szimulátoráról. A főszerepet ezúttal a játék vadonatúj és meglepően élethű aerodinamikai rendszere kapta.

Azt már eddig is tudtuk, hogy a 2020-ra esedékes Microsoft Flight Simulatorban az egész Földet berepülhetjük kedvünk szerint, az viszont újdonság, hogy mindehhez hihetetlenül részletes aerodinamikai modelleket is kapunk, melyről a Microsoft egyik fejese, Sebastian Wloch mesél részletesen az alábbi videóban. Eszerint minden eddiginél jobban meg fogjuk érezni a gép irányításán az olyan apróbb részleteket, minthogy mennyire van tele a tankunk, milyen magasságban csuktuk be a futóműveket, illetve hogy milyen pozícióban állnak a fékszárnyak.

A képeken pedig a már megszokott csodálatos környezet mellett felbukkan néhány olyan repülő is, melyeket az eddigi előzetesekben még nem láttunk, szóval érdemes őket végigpörgetni. A Microsoft Flight Simulatorról készült legutóbbi gameplay felvételt pedig az alábbi cikkünkben tudjátok visszanézni.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...