Erre a hétre is egy ingyen játékkal készült az Epic

  • Írta: sirdani
  • 2019. november 22.
  • Akció
Link másolása
A 2018-as The Messenger után ismét magasra tette az Epic csapata a lécet; ezen a héten az északi szigetekre kalandozhatunk el a Bad North során, ahol a viking hordákkal szembeszállva védhetjük meg a hazánkat.

A mai naptól kezdve egészen november 29-én, 16:59-ig lesz elérhető ingyen a Bad North az Epic Games Store felületéről. A rövid meccsekre felbontott stratégiai játék során a viking ellenlábasainkat kell szigetről szigetre visszaszorítanunk. Minél ügyesebben teljesítünk egy-egy pályát, annál erősebbre fejleszthetjük seregünket, amire egyébként szükségünk is lesz az egyre brutálisabb ellenségek hullámai ellen.

Külön jó hír, hogy a Jotunn Editiont kapjuk ajándéka, ami az alapjátékon túl számos új fejlesztési lehetőséget, és még egy Very Hard nehézségi fokozatot is tartalmaz. Az ingyenes játékot jövő héttől, pontosabban november 29-én, 17 órától a Ubisoft legendás platformer alkotása, a Rayman Legends követi majd. Azt pedig, hogy december 6-án mit is hoz pontosan az epices mikulás, csak a jövő héttől tudjuk megmondani.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...