Bad North Mobil, PC, PS4, SW, XBOXONE

Jópofa stratégiai játéka a Raw Furytól.

Erre a hétre is egy ingyen játékkal készült az Epic

A 2018-as The Messenger után ismét magasra tette az Epic csapata a lécet; ezen a héten az északi szigetekre kalandozhatunk el a Bad North során, ahol a viking hordákkal szembeszállva védhetjük meg a hazánkat.

Xbox Game Pass - ezeket kapják a PC-sek

A múlt héten számoltunk be róla, hogy milyen újdonságoknak örülhetnek az Xbox Game Pass konzolos előfizetői a hónap második felében, most pedig az is kiderült, hogy milyen játékok érkeznek a közeljövőben a szolgáltatás PC-s szekciójába.

Íme, az Xbox Game Pass konzolos újdonságai

A Microsoft bejelentette, hogy milyen újdonságokra számíthatnak a hónap második felében az Xbox Game Pass konzolos előfizetői. Verekedős játék, raliszimulátor és egy LEGO-játék is helyet kapott a felhozatalban többek között.

Bad North - északon a helyzet változatlan

Még mindig mindent átjár csontig hatoló fagy és a vérfagyasztó erőszak, de azért, ha jobban odafigyelünk, észrevehető néhány változás az északi népek életében; a mai napon elrajtolt az ingyenes Jotunn Edition kiegészítő.

Bad North - közeleg a steames rajt

A Raw Fury vikinges RTS játéka az augusztusi Nintendo Switches, majd a később PlayStation 4-es és Xbox One-os megjelenést követően pár nap múlva végre Steamre is ellátogat.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Közeledik az augusztus és így a nyár vége, a fejlesztők és kiadók pedig érezhetően magasabb fokozatra kapcsoltak. Régóta várt remasterek, megkésett portok és folytatások is érkeznek a következő napokban!

GC 2018: Indie játékok árasztják el a Switchet

Igaznak bizonyultak a pletykák, amelyek azt terjesztették, hogy meglepetésbejelentésekkel készül a Nintendo a Gamescom előtt. Több mint egy tucatnyi független fejlesztést mutattak be a kiotóiak hibridkonzoljára.