Steamre költözik a State of Decay 2 is

  • Írta: fojesz
  • 2019. november 24.
  • Hír
Link másolása
A Microsoft tartja magát a korábbi ígéretéhez, szép lassan az összes fontosabb exkluzívját elérhetővé teszi a Steamen is. Hamarosan a State of Decay 2 is megvásárolható lesz a Valve boltjából.

A Microsoft egy ideje már nem ragaszkodik a saját üzletéhez, ha a belsős PC-játékairól van szó, ezzel párhuzamosan pedig a korábbi Microsoft Store-exkluzívokat is elkezdte átköltöztetni a Steam felületére. A soron következő ilyen játék a State of Decay 2 lesz.

Az Undead Labs zombis játéka 2020 elején veszi be a Valve üzletét, sajnos azonban ennél konkrétabb megjelenési dátummal nem tudunk szolgálni egyelőre. Addig is a redmondiak saját boltjain keresztül tudjátok megvásárolni a PC-re és Xbox One-ra megjelent címet, amely természetesen az Xbox Game Pass-előfizetők számára is elérhető.

5.
5.
crytek
Március 13-án érkezik a Juggernaut Edition

"Az összes State of Decay 2 tulajdonos ingyen megkapja a Juggernaut Edition-t (természetesen csak a Microsoft Store-ra), mely egy egész sor újítással érkezik. Új pálya, új fegyverek, új oktatómód, újabb, nagy bázisok, további zenék, hibajavítások - mindez része a kipofozott zombiapokalipszisnek, melyet a Steam mellett az Xbox Game Pass részeként is elérhetünk majd."
2.
2.
godach
Kár, hogy ezek a világító szemű zombik vagy mik vannak benne. Teljesen ki tud zökkenteni. Dying Light legnagyobb hibája is ez (bár ennyi lenne minden játéknak a legnagyobb hibája) köztük ezé is :)
1.
1.
markoci555
na végre b****tok meg... :D
már csak le kell árazni, hogy meg is érje, talán a télin meg is lesz
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...