Befutott az Epic Games Store legújabb ajándéka

  • Írta: Shifty
  • 2019. november 30.
  • Akció
Ugyan a Rayman Legends nem tartozik a legújabb címek közé, de ez semmit nem von le a Ubisoft 2013-ban bemutatott platformerének az értékéből. Ha még nem rendelkezel a játék valamelyik kiadásával, itt az idő, hogy lecsapj rá!

A korábbi egyhetes váltás helyett most egy nappal később futott be az Epic Games Store múlt héten beharangozott új ingyenes játéka. Ez nem más, mint a Rayman Legends, ami tegnap óta tölthető, és egészen december 6-ig lesz bezsákolható.

A Rayman Legends egy vérbeli ügyességi játék, ahol visszafogott fejtörők kíséretében a platformer szekvenciáké a hangsúly. A játékban különböző világokat látogathatunk meg, és közel 120 különböző pályán kell sikeresen eljutnunk A-ból B-be. A négyfős kooperatív módban is játszható játékban számtalan szórakoztató kihívás és minijáték is megtalálható, az irányítható karakterek között pedig ott van Rayman, Globox, Teensie és Barbara is.

A Rayman Legends helyét aztán egy 2015-ben megjelent, viking mitológiára építkező akció-kalandjáték, a Jotun veszi át, annak is a Valhalla Editionje. A játék főhőse egy Thora nevű viking harcos lesz, akinek halála után bizonyítania kell az istenek előtt, hogy alkalmas arra, hogy belépjen a Valhallába.

13.
Kawada
#12: Azért ennyi idő után is rá kell döbbenjek, hogy talán az oldal legnagyobb férge vagy. Pedig van verseny.
12.
crytek
#7: Ez nagyon egyszerű lesz. Akkor a pénzéhesek már elevel epic logoval lövik majd fel a kickstartert és vagy a game bejelentést...

"az olyan suttyók mint a shenmue készítői " nekik jól jött az epic mivel ahogy megjelent egy szó nem esett a szarjukról szóval amit epic fizetett annyit hozott a game mert a lőtéri kutyát se érdekli :)
11.
Kawada
Ubisoft címeknél azért előfordul ilyen random mókafaktor... :)

Amúgy a játék tényleg remek.
10.
MűszálasLőrinc
#9: Én is csak a raymannel tapasztaltam , de ott az origins-el és ezzel is előjött.
És totál véletlenszerű a történet.
9.
Neotechtr
#6: Én még sosem láttam egyetlen egy játékot sem, ami PC-n egy eredeti Xbox bármelyik vezeték nélküli kontrollerrel és egy microsoft eredeti vevővel bármi problémát csinált volna.
7.
Ultimate
Eközben a Steam-en végre lépéseket tettek az olyan szarháziak ellen akik steam-re jelentették be a cuccukat vagy steam-en is, nevezetesen ha más platformra megjelenteti a játék kiadója a játékot akkor köteles lesz 30 napon belül a steam-re is kiadni. Innentől az olyan suttyók mint a shenmue készítői és akik hasonlókkal próbálkoznak,mehetnek a levesbe. Kellemes kis pofon lesz ez a vágottszemű rizs zabálóknak amikor le akarnak fizetni valakit steamre bejelentett játék epic exkluzivitásért...:)
6.
MűszálasLőrinc
#3: Szerintem egy gyereknek eléggé nehéz lehet.
És a wireless kontrolerekkl néha harcban áll pc-n.
De amúgy tényleg penge.
5.
Nyarlako
Amúgy a Jotun is egy nagyon korrekt kis game príma boss harcokkal, csak a köztes rész lehet unalmas benne kicsit mikor a gyümölcsöket kell felkutatni.
4.
KaktuszPingvin
Muszály folytatnom a sort, hisz az egyik kedvencem. Mindenképp 10/10.
3.
Yanez
Addiktív és hibátlan. 10/10
2.
pécégémer
A kedvenc platformerem. Tökéletes 10/10
1.
Nyarlako
A műfaj ékessége, 10/10 játék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...