Befutott az Epic Games Store legújabb ajándéka

  • Írta: Shifty
  • 2019. november 30.
  • Akció
Link másolása
Ugyan a Rayman Legends nem tartozik a legújabb címek közé, de ez semmit nem von le a Ubisoft 2013-ban bemutatott platformerének az értékéből. Ha még nem rendelkezel a játék valamelyik kiadásával, itt az idő, hogy lecsapj rá!

A korábbi egyhetes váltás helyett most egy nappal később futott be az Epic Games Store múlt héten beharangozott új ingyenes játéka. Ez nem más, mint a Rayman Legends, ami tegnap óta tölthető, és egészen december 6-ig lesz bezsákolható.

A Rayman Legends egy vérbeli ügyességi játék, ahol visszafogott fejtörők kíséretében a platformer szekvenciáké a hangsúly. A játékban különböző világokat látogathatunk meg, és közel 120 különböző pályán kell sikeresen eljutnunk A-ból B-be. A négyfős kooperatív módban is játszható játékban számtalan szórakoztató kihívás és minijáték is megtalálható, az irányítható karakterek között pedig ott van Rayman, Globox, Teensie és Barbara is.

A Rayman Legends helyét aztán egy 2015-ben megjelent, viking mitológiára építkező akció-kalandjáték, a Jotun veszi át, annak is a Valhalla Editionje. A játék főhőse egy Thora nevű viking harcos lesz, akinek halála után bizonyítania kell az istenek előtt, hogy alkalmas arra, hogy belépjen a Valhallába.

4.
4.
KaktuszPingvin
Muszály folytatnom a sort, hisz az egyik kedvencem. Mindenképp 10/10.
3.
3.
Yanez
Addiktív és hibátlan. 10/10
2.
2.
pécégémer
A kedvenc platformerem. Tökéletes 10/10
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...