Linket is irányíthatjuk a Super Mario Maker 2-ben

  • Írta: fojesz
  • 2019. december 2.
  • Letöltés
Link másolása
A Mikulást ugyan egy nappal beelőzi, azért így is kellemes ajándék a Nintendótól a Super Mario Maker 2 legújabb frissítése. A kiegészítő a Master Swordöt is magával hozza, aminek hála Linket is irányíthatjuk majd a játékban.

Nem igazán aratott a rajongók körében osztatlan sikert a Nintendo azzal, hogy úgy döntött, kihagyja a Super Mario Maker 2-ből az úgynevezett Mystery Mushroomokat. Ezek különböző skineket adtak Mariónak, a rajongók pedig érthető módon hiányolták őket, elvégre nem kicsit hozzátett a hangulathoz, hogy akár Samusként is játszhattak egy Metroid stílusban készült pályán.

Ha a Mystery Mushroomok nem is térnek vissza, az új frissítés magával hozza a Master Sword nevű elemet, amely egész biztosan kárpótolja majd a fanatikusokat. Ha találkozunk vele valamelyik pályán, és sikerül megszereznünk, nem pusztán egy Link-skinnek örülhetünk majd, hanem ténylegesen Linket irányíthatjuk, akinek pont úgy használhatjuk a kardját, a pajzsát, az íját és a bombáit, ahogy azt a The Legend of Zeldákban tettük.

A december 5-én érkező adalék más érdekességeket is tartogat ezenkívül, hiszen az ellenfelek között megjelenik Spike és Pokey, megkapjuk az (ideiglenesen) lezúzhatatlan P Blockokat és a gyorsító Dash Blockokat, és minden bizonnyal a jégbe fagyott érmék is kellemes kihívást jelentenek majd, elvégre azokat csak a tűz segítségével varázsolhatjuk ki a fogságukból.

Mindennek a tetejébe még egy speedrun-módnak is örülhetünk, amelyben a többi játékos szelleme mellett versenyezhetünk a lehető legjobb időért. A frissítés teljes tartalmát a fenti videó foglalja össze, mindenképpen nézzétek meg!

A Super Mario Maker 2-ről írt tesztünket erre találjátok.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...