2021-ben már jöhet is a Marvel's Spider-Man 2?

  • Írta: Shifty
  • 2019. december 3.
  • Pletyka
Link másolása
A Game Informer egykori szerkesztője, Imran Khan a Kinda Funny Gamescast legutóbbi adásában arról beszélt, hogy már most túl sokat tud a Marvel's Spider-Man folytatásáról, ami szerinte 2021 karácsonyán jelenik meg.

A Kinda Funny Gamescast műsorvezetője, Imran Khan a legutóbbi adás végén arról mesélt, hogy már most nagyon sokat tud a Marvel's Spider-Man folytatásáról, így nem kell túl sokat spekulálnia arról, hogy kapunk-e második részt. Végül azzal zárta mondandóját, hogy 2021 karácsonyán jelenik meg a játék, ami szerinte sokkal közelebbi időpont, mint amire valószínűleg számítottak a rajongók.

Nem lenne meglepő, hogy a Sony sürgeti a folytatást, az első rész ugyanis uralta a premierjét követő heteket. A megjelenést követő három napban 3,3 millió példányt adták el a játékból, aminek folytatása valószínűleg a PlayStation 5 2021-es karácsonyi eladásaira is jótékony hatással lehet majd. (Khan szerint az sem véletlen, hogy a Sony épp a Spider-Mannel demózta a PS5 képességeit.)

A Sony egyébként az idei Gamescomon jelentette be, hogy felvásárolta az Insomniacot, és belsős stúdiót farag a csapatból, akik mostantól kizárólag PlayStationre fognak fejleszteni.

14.
14.
adamsfamily
#12: Ugyan így voltam vele.Számomra még mindig nem ez volt a legjobb pókember játék.Sok mindent a Treyarch-os Pókember 2-ből emeltek át,de a fejlődést nem sikerült annyira változatosra megcsinálni,a free roam események se voltak olyan jók.Az Arkham Knight-ban az autós buzulás volt szar egyedül.Minden másban köröket ver a Pókemberre.
Nem tudom hány Ubisoft alkalmazottat vehettek fel,de a Ps 4 Spider-man küldetései ctrl+c ctrl+v alapon lettek gyártva(kergesd a galambokat,verd agyon a gyökereket a háztetőn,"lopakodj",kergesd a drónt,dobáld el időre a bombákat,verd agyon az útlezárásnál a sutyerákokat,keresd a fekete macska szarát).A lopakodós részeket is simán meg lehetett csinálni sima zip kick-el,szóval elég felületes és ötlettelen volt az egész játék.Az egyetlen jó tulajdonsága a hálóhintázás volt,de azt is egy régi játékból emelték át.
Az Arkham széria szerintem is ezerszer ötletesebb volt és rengetegszer át kellett gondolni,hogy mit hogyan csinálsz,a Pókembert viszont egy szellemi fogyatékos is simán végig játszaná.
13.
13.
SLi
#12: én is ilyen vagyok amúgy de szerintem csak a drón kergetős meg a galamb üldözős volt nagyon szar a mellék küldikből
amúgy lehet nekem csak ezért tetszik jobban mert spider-man alapból érdekesebb, jobb karakter mint batman, de akárhogy is elég hasonló színvonal a két játék
9.
9.
FraiserMoon
GOTY kiadás 50% akcióban csak 20$, igaz ma jár le a black friday deal
8.
8.
Duken
#6: +1 Egyetlen platinás játékom! :)
3.
3.
Duken
Jöhetne előbb is! Mondjuk nyítócímként?: )
2.
2.
Marcus88
Reális a dátum,az alapok megvannak 3 év alatt meg összehegesztik a gamet!
PS5 nyitócímnek meg HZD2 beszélnek.Mennek a háttérben a munkálatok rendesen.
Nem hiába vannak csendben már kb másfél éve,lenne mit mutatni csak nem akarnak!
1.
1.
DeKor
Még dél sincs, de biztos vagyok benne, hogy ez a nap híre. A Marvel's Spider-Man rohadtul élvezetes játék, annak majdnem minden eleme lehetne egy tanulmány arra nézve, hogy hogyan kell játékot készíteni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...