Márciusban jön hozzánk a Persona 5 Royal

  • Írta: fojesz
  • 2019. december 3.
  • Megjelenés
Beigazolódtak a pletykák, valóban jövő márciusban érkezik meg Amerikába és Európába a Persona 5 bővített változata, a Persona 5 Royal. A megjelenési dátumot egy új trailer kíséretében jelentették be a készítők.

Pontosította az Atlus a Persona 5 Royal nyugati megjelenési dátumát, így most már tudjuk, hogy 2020. március 31-én érkezik meg hozzánk a Persona 5 bővített változata. A márciusi időpont ismerősen csenghet, hiszen a Game Informer már a japán premiert megelőzően megszellőztette azt, ráadásul a mai nap folyamán az Amazonnak is sikerült kiszivárogtatnia a nagy hírt.

A játék kizárólag PlayStation 4-re érkezik majd, és bőven tartogat újdonságot, így akár az alapjáték tulajdonosainak is érdemes lehet egy próbát tenni vele. Többek között egy új főszereplőt is kapunk Kasumi Yoshizawa személyében, aki a hírek szerint egészen más kontextusba helyezi a már ismert történetet.

Ezenkívül új helyszínek és tennivalók várnak ránk, megváltozik valamelyest a harcrendszer, továbbá kapunk egy teljesen új szemesztert, és extra befejezéseknek is örülhetünk. A Persona 5 zenéjét kedvelők sem maradnak újdonságok nélkül, ők 20 új betétdallal lesznek gazdagabbak.

A Persona 5 Royal több különböző kiadásban is beszerezhető lesz, de ezek közül kiemelkedik a 90 dolláros Phantom Thieves Edition, amely egy Joker-maszkot is felvonultat többek között.

3.
Nyarlako
Nekem kimaradt és most már megvárom ezt, remélem lesz valami szep kiadás.
2.
fojesz
1.
Heldengeist
Most akkor jön vagy hozzák?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...