Elrajtolt a Rainbow Six: Siege negyedik szezonja

  • Írta: Shifty
  • 3 napja
  • Letöltés
Teljesen újraszabott Theme Park pályával, két új operátorral és a végtagok sebzésének bevezetésével indult el a Rainbow Six: Siege negyedik szezonja, az Operation Shifting Tides. A hajtás után egy előzetest is találtok.

Tegnap hivatalosan is elrajtolt a Rainbow Six: Siege negyedik szezonja, az Operation Shifting Tides, amely a szokásos újdonságok mellett rengeteg játékmenetbeli finomhangolást is hozott magával.

Például mostantól a végtagonkénti sebzés is bekerült a játékba, de a Theme Park nevű helyszín is teljesen megváltozott, így a fejlesztők például eltüntették a térkép keleti és nyugati oldalán található vasútállomást.

Természetesen kapunk két új operátort is, Kali és Wamai személyében. Előbbi a támadásokban, utóbbi a védekezésekben lesz hasznunkra.

4.
Obi Wan Kenobi
#2: Egyébként szerintem nem kell mindenkire hard counter, védőként Clasht se lehet counterelni, mégse op csak idegesítő, mint ahogy Mozzie-ra sincs hard counter.
3.
Obi Wan Kenobi
#2: Amennyit eddig mentem nem nehéz megölni és nem op, ahogy Maverick sem mert sokan pont fejmagasságban vágnak, az új hanggal pedig nagyon könnyű kiszedni őket. Többször haltam meg IQ glitch miatt anno mint Mavericktől összesen.
2.
CSOI
Imádom az ilyen high tech kütyükkel felszerelt niggereket :DDDD tehát így az ember arra számítana, hogy a operátor abilityje az, hogy le summol 8-10 gyerek katonát... de nem higeb teche van mint egy kibaszot jagernek...

A másik meg a counter breacherek konstans szívatása... Nem elég, hogy bent van a játékban az a rákos maveric aminek a mai napig nincs hard counterje, erre beraknak egy majdnem 1 shot killes sniper AMI ráadásul még az under barel szarjával át is tud ütni a reinforced falon... vicc

1.
Obi Wan Kenobi
Hát az első bug is megvan, úgy reinforce-ol mintha Parkinson kórban szenvedne az operátor, és mindegyik :D

Egyébként pedig kérjük vissza a Wamai táncot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...