Új platformokra látogat a Bayonetta és a Vanquish

  • Írta: fojesz
  • 2019. december 9.
  • Bejelentés
Link másolása
Miután a Microsoft nem sokkal ezelőtt lelőtte a poént, annyira nem meglepő a Sega mai bejelentése, miszerint PlayStation 4-re és Xbox One-ra költözik a Bayonetta és a Vanquish. A két játék egy csomagban kapható majd.

A múlt heti szivárgást követően a Sega hivatalosan is megerősítette, hogy PlayStation 4-en és Xbox One-on is tiszteletét teszi a Bayonetta és a Vanquish, méghozzá a Bayonetta & Vanquish 10th Anniversary Bundle nevet viselő csomag keretei között. A 40 dollárt kóstáló pakk 2020. február 18-án jelenik meg.

A két játék PlayStation 4 Prón és Xbox One X-en 4K felbontás és 60 fps mellett fut majd, emellett különlegesség a dobozos változat, amely olyan fémdobozban kerül boltokba, amit a Weapons Van által készített artwork díszít majd. A lemezes kiszerelést a bejelentés mellé csatolt előzetes végén is megcsodálhatjátok.

A Bayonetta egyébként PS3-on és Xbox 360-on debütált eredetileg, később azonban Wii U-n, PC-n és Switchen is tiszteletét tette. A Vanquish szintén PS3-on és Xbox 360-on kezdett, azóta azonban csak PC-re jelent meg.

3.
3.
KRAT0S
Bayonetta 2 re instant vevő lettem volna...(ok tudom az nintendo ex de akkor is !..)
Vanquist soha nem tudtam végigjátszani pedig nekifogtam vagy 3x..nem tudott lekötni.
Ez ilyen kutyának csontot kategória, ha adnak akkor normálisat adjanak ne ezt..Qrva unalmas már..bár aki nem játszott velük azok biztos örülnek neki
2.
2.
Zelgadis187
A Bayonetta második részének is tudnék örülni PS-re. Gondolom nem vagyok vele egyedül.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...