TGA 2019: Tizenöt új játék mutatkozik be a díjátadón

  • Írta: fojesz
  • 2019. december 9.
  • Teaser
Link másolása
Ahogy az lenni szokott, az idei The Game Awardsról sem hiányoznak majd a játékbemutatók, a díjátadó házigazdája, Geoff Keighley szerint tizenöt új fejlesztés mutatkozik majd be a műsor folyamán.

A The Game Awards atyja és házigazdája, Geoff Keighley szerint tizenöt új játék mutatkozik majd be a magyar idő szerint péntek hajnalban esedékes díjátadó során. Keighley először "durván tíz" bejelentésről beszélt, később viszont pontosított azzal, hogy ennél több, "körülbelül tizenöt" újdonságra lehet számítani.

Keighley leszögezte azt is, hogy még semmi sem szivárgott ki a műsor kapcsán, a most olvasható pletykák mind tévesek, de legalább "szórakoztató őket olvasni". Itt kitért a Resident Evil 3 remake-jére is, ami jó eséllyel valóban készül: az úriember szerint a Resident Evil harmadik része sosem szerepelt a programban, ami azt jelenti, hogy a projektet máskor, mondjuk a holnapi State of Playen, esetleg a december végi Jump Festán leplezhetik le.

Az új bejelentések közül kettő kapcsán van kapaszkodónk: az Arkane egykori fejlesztőinek új stúdiója, a WolfEye Studios már megerősítette, hogy a The Game Awardson fogják bemutatni az első játékukat, és egy új League of Legends-fejlesztés is látható lesz, amely a Riot Forge szárnyai alatt készül.

A nagy kérdés az, hogy mi újság az új Crash Bandicoottal: habár a Sony és az Activision kampányfogása szerint sokan bíznak benne, hogy a díjátadón új résszel tér vissza a sorozat, ha Keighley szavainak megfelelően valóban hamisak az eddigi pletykák, akkor erre nem érdemes nagy tétben fogadni.

Azt is érdemes megjegyezni, hogy Keighley csak a "még nem látott játékokról" beszélt, de egy sor olyan játék is megmutatja majd magát, amit korábban már bejelentettek. A hírek szerint a Gears Tactics, az Ori and the Will of the Wisps és állítólag az Elden Ring is képviselteti majd magát az eseményen.

A The Game Awards élő közvetítése magyar idő szerint december 13-án, hajnali fél 3-kor kezdődik, és jó két és fél órán át fog tartani. A jelöltek listáját erre találjátok.

5.
5.
Krezy
Elden Ring gameplayt a népnek!! O_O
4.
4.
Onion
Örülnék Bayonetta 3 előzetesnek.
2.
2.
Blueberry
Dying light 2 megjelenési dátumnak tudnék örülni
1.
1.
Yanez
A többség gondolom valami indie lesz, de ha jön a RE3 remake és egy új Crash, akkor egy rossz szavam nem lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...