Final Fantasy VII Remake - időleges exkluzivitás?

  • Írta: Shifty
  • 2019. december 10.
  • Pletyka
Link másolása
Előkerült egy új Final Fantasy VII Remake-dobozkép, amiről kiderül, hogy a felújított kiadás időleges exkluzivitást élvez, vagyis annak lejárta után jó eséllyel más platformokra is meg fog jelenni.

A most felbukkant Final Fantasy VII Remake-dobozkép ismerős lehet már számotokra, hiszen maga a kép nem változott, viszont kapott egy aprócska, de nagyon fontos frissítést. Az új változat szerint ugyanis csak időlegesen lesz exkluzív a játék, amely egy több részre szabdalt sorozat első részeként érkezik, de így is teljes élményt kínál majd.

A dobozkép szerint a 2020. március 3-án kizárólag PlayStation 4-re visszatérő remake egyéves exkluzivitást fog kapni, vagyis 2021. március 3. után benne van a pakliban, hogy más platformokra is elérhető lesz. Ez jelentheti azt is, hogy kitérőt tesz PC-n, de az sem kizárt, hogy a következő generáció erejére építve ellátogat PlayStation 5-re és Xbox Scarlettre is a játék.

6.
6.
Most komolyan, azt tudom nyilatkozni, hogy ez a játék nekem elintézi, hogy soha ne akarjam megvenni, még bundle-ben sem :) Ezt a játékot úgy képzeltem el, hogy amikor megjelenik azonnal veszem, aztán leülök vele a PC-men játszani egérrel meg billentyűzettel. RPG meg tudod. Most ez az exkluzivitás is várakozást eredményez. További várakozást. És mire? Mint kiderült, majd valami epizódonként jelenik meg. Meg azt írja, hogy Jede Final Fantasy 7 Remake-Episode soll so lang wie ein ganzes Spiel werden. Marketing oldalról, ami azt is jelenti, hogy kiadói oldalról meg majd olyan drága is lehet egy epizód, mint egy teljes játék?

Ez. Meg még várjak is rá.

https://media.tenor.com/images/347b4f48b677d1079ac694773db910ba/tenor.png
5.
5.
RebornSoul
Én azt nem értem, hogy ennek miért van hírértéke. Már a játék 2015-ös, azaz 4 évvel ezelőtt bejelentésekor is az szerepelt az E3-mas beharangozó videója végén, hogy "Play it first on PlayStation 4", azaz "Játszd elsőnek PlayStation 4-en". Azaz értelemszerű, hogy más platformokra is meg fog jelenni a játék, csak egy ideig Sony-exkluzivitást fog élvezni.
4.
4.
Gykrizsi
Király, ha az egész játék megjelenik egyben, szerintem beszerzem, ez így úgy sem érdekel annyira egyenlőre, szétszabdalva.
2.
2.
_Tappancs_
"Bármikor, bármilyen platformon bármelyik részét előveszem, mindig ismerős mégis új környezet vár, egy csodás mese erejéig."
Ezzel én is így vagyok. Mindig olyan friss hatású, kortalannak tűnő játékmechanikák, megunhatatlan karakterek és történetvezetés és habár grafikailag közelébe se ér egy mai rpgnek, mégis megkapó, stílusos. Én azt se bántam volna, sőt talán jobban is örültem volna, ha az eredeti építik újra ugyan olyan technikával, izometrikusan, tűélesen még részletgazdagabban, kibővítve.
1.
1.
godach
Érdekes, hogy egyáltalán nem tudok kötődni a keleti kultúrához és úgy igazából semmihez sem ami onnan jön, de ez a Final Fantasy sorozat életem legjobb, legmeghatátozóbb sorozata.
Bármikor, bármilyen platformon bármelyik részét előveszem, mindig ismerős mégis új környezet vár, egy csodás mese erejéig.
Hülye hasonlat, de olyan mind a Dragon Ball. Nem nézek animéket, nem is vonz de az jöhet bármikor, bármennyi mennyiségben. No meg Pokemon és Sailor Moon :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...