Spellbreak - a mágusok battle royale-ja

  • Írta: sirdani
  • 2019. december 10.
  • Korai verzió
Link másolása
2020-ban veszi kezdetét a Spellbreak zárt bétája, ami a battle royale műfajt tekintve talán picit már megcsúszott próbálkozásnak tűnik, viszont a mágikus csavarnak hála, talán még érdekesen is elsülhet a projekt.

Meteorokat lőhetünk egymásra, villámokat szórhatunk, mágikus pajzsot vonhatunk magunk köré, visszatekerhetjük az időt, és mindez csak pár dolog a fantasztikus játékmeneti részletek közül, melyekkel meg próbálja felújítani a battle royale műfajt a Proletariat frissen promózott alkotása. 

A Spellbreakben ráadásul a természeti elemeket ötvöző varázslatok mellett az RPG-s sajátosságok a karakterkészítésnél is előjönnek, hiszen amellett, hogy mi választhatjuk meg karakterünk osztályát, még a skillpontokkal is szabadon garázdálkodhatunk, ami viszonylag ritka jelenség a battle royale-játékokban.

A Spellbreak megjelenési dátuma egyelőre még nem ismert, viszont az új trailer alapján a zárt béta 2020 tavaszán veszi majd kezdetét PlayStation 4-en. A bétára az alábbi linken iratkozhattok fel, a játék bemutatkozó előzetesét pedig errefelé találhatjátok.

1.
1.
user101
Érdekes koncepció, de nem nekem! Számomra minden ami egy fokkal is bonyolultabb a PUBG-nél ( felveszed, betöltöd, lősz, meghal / meghalok :) az már nem érdekel... :) Amikor már építeni kell, zombik vannak, képességek, kütyük, az már felesleges sallang... Ne legyen, középkori, se futurisztikus... Ne legyen repülés, anyám-kínja...
Mondjuk egy kicsit dinamikusabb időjárást ( light-eső, zivatar, jeges-eső, hóesés, hóvihar ) és mondjuk éjszakai Erangel / Sanhok-ot el tudnék viselni, a másik két pályát felőlem kukázhatják is cserébe... :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...