Spellbreak - a mágusok battle royale-ja

  • Írta: sirdani
  • 2019. december 10.
  • Korai verzió
2020-ban veszi kezdetét a Spellbreak zárt bétája, ami a battle royale műfajt tekintve talán picit már megcsúszott próbálkozásnak tűnik, viszont a mágikus csavarnak hála, talán még érdekesen is elsülhet a projekt.

Meteorokat lőhetünk egymásra, villámokat szórhatunk, mágikus pajzsot vonhatunk magunk köré, visszatekerhetjük az időt, és mindez csak pár dolog a fantasztikus játékmeneti részletek közül, melyekkel meg próbálja felújítani a battle royale műfajt a Proletariat frissen promózott alkotása. 

A Spellbreakben ráadásul a természeti elemeket ötvöző varázslatok mellett az RPG-s sajátosságok a karakterkészítésnél is előjönnek, hiszen amellett, hogy mi választhatjuk meg karakterünk osztályát, még a skillpontokkal is szabadon garázdálkodhatunk, ami viszonylag ritka jelenség a battle royale-játékokban.

A Spellbreak megjelenési dátuma egyelőre még nem ismert, viszont az új trailer alapján a zárt béta 2020 tavaszán veszi majd kezdetét PlayStation 4-en. A bétára az alábbi linken iratkozhattok fel, a játék bemutatkozó előzetesét pedig errefelé találhatjátok.

2.
TolokocsisIsBack
Az egyik legerdekesebb BR-nek nez ki. Van egy sanda gyanum, hogy bukni fog, mert ehhez egy kis esz is fog kelleni, de ne nekem legyen igazan. Es ha jol latom PS ex. Jol nyomja a Sony.
1.
user101
Érdekes koncepció, de nem nekem! Számomra minden ami egy fokkal is bonyolultabb a PUBG-nél ( felveszed, betöltöd, lősz, meghal / meghalok :) az már nem érdekel... :) Amikor már építeni kell, zombik vannak, képességek, kütyük, az már felesleges sallang... Ne legyen, középkori, se futurisztikus... Ne legyen repülés, anyám-kínja...
Mondjuk egy kicsit dinamikusabb időjárást ( light-eső, zivatar, jeges-eső, hóesés, hóvihar ) és mondjuk éjszakai Erangel / Sanhok-ot el tudnék viselni, a másik két pályát felőlem kukázhatják is cserébe... :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...