Resident Evil 3 - ennyit fejlődött 20 év alatt a grafika

  • Írta: sirdani
  • 2019. december 11.
  • Videó
Link másolása
A Resident Evil 3 remake-je jócskán rálicitál az 1999-ben kiadott Resident Evil 3: Nemesis látványvilágára. Íme, néhány összehasonlító videó, melyen megcsodálhatjuk kedvenc iparágunk 20 év alatti fejlődését.

Mielőtt még rátérnénk a videókra, érdemes megemlíteni, hogy a Resident Evil 2 remake is kapott egy frissítést, melyben egy új achievement érkezett a játékba Chasing Jill néven. Az eléréséhez nincs más teendőnk, mint megtalálni azt a levelet a játékban, amit Jill hagyott hátra.

Ja igen, itt nem valami furcsa logikai bukfencről van szó, hanem egészen egyszerűen a Resident Evil 3 24 órával a Resident Evil 2 előtt játszódik, szóval Jillnek bőven volt ideje hátrahagyni egy levelet. Viszont azt, hogy pontosan hol találhatjuk ezt meg, egyelőre még nem lehet tudni.

Most, hogy már nem csak egy bejelentő trailer, hanem még gameplay részleteket is tartalmazó fejlesztői videó is napvilágot látott a Capcom következő nagy dobásáról, az internet elkezdett megtelni a különböző grafikai összehasonlító-videókkal, melyeken a remake és az eredeti verzió közti változásokat veszik górcső alá. Összeszedtük nektek a legérdekesebbeket, jó szórakozást!


4.
4.
#3: Az első 3 perc a lényeg, utána már csak a multi dolog van, de foglalkozni nem hiszem, hogy érdemes azzal.
3.
3.
https://www.youtube.com/watch?v=KTkQkJCydrU
2.
2.
GAMEROD
Nekem a sima RE3 grafikája se tűnt vészesnek mikor megjelent. Az én generációm fokozatosan hozzászokott az egyre jobb grafikához, objektumrészletességhez sajnálhatja is aki kora révén kimaradt az egész fejlődéséből. De egyáltalán nem biztos hogy minden esetben a jobb grafikától maga a játék is jobb lesz. Miután megszokja az ember a látványvilágot, már nem foglalkozik vele. Olyan játékkal pedig még nem találkoztam aminek minden szegletében gyönyörködni lehetett volna, úgyis ellaposodnak.
1.
1.
Neo1989
Ezért röhögöm mindig a gépigényeket mikor fosnak hogy ez vagy az játszható e.
Kijön valami aminek "nagy a gépigénye" eltelik 5-10-15 év és egy amitől fostál 10 éve az akkor már egy 80 E-es otthoni gépen is futni fog XD

Na nem mint ha 200 E annyira nagy összeg lenne egy szimpla alap gamer pc-ért.
Az Single meg mindig játszható 1 év 20 tök mind 1.
Az Uncharted 2 is már elmúlt 10 éves :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...