Sarkvidéki DLC-vel bővül a Planet Zoo

  • Írta: szlav
  • 2019. december 12.
  • Letöltés
Link másolása
A Planet Zoo világában is lehullott már a hó, de szerencsére néhány állatfaj kifejezetten kedveli a hűvös időjárást. Az Arctic Pack új kihívásokkal, helyszínekkel, épületekkel és persze állatokkal bővíti az állatkertünket.

Már a játékról készült tesztünkben is megemlítettük, hogy milyen brutális mennyiségű tartalommal érkezett a Planet Zoo, de ahogy az várható volt, a Frontier Developments csapata számára, hogy stílszerűek legyünk, ez csak a jéghegy csúcsát jelentette. Bejelentették ugyanis az Arctic Pack néven futó DLC-t, ami elsősorban a sarkvidéki, vagy karácsonyi témájú parkokba hoz jó néhány újdonságot. Ezt a következő livestream során láthattuk először:

A 10 dollárt kóstáló csomag december 17-én, az 1.1.0-s frissítéssel párhuzamosan érkezik majd. Míg az ingyenes update számos életminőségi javítást, bugfixet és néhány apróbb extra funkciót tartalmaz majd, a DLC két új challenge-pályával és az ezekhez tartozó norvég, illetve mexikói helyszínekkel érkezik, tartalmaz majd számos új épületet, növényt és egyéb kiegészítőt, valamint négy új állatfajt: a sarkvidéki farkast, a jegesmedvét, az alaszkai vadjuhot, valamint a rénszarvast.

1.
1.
Terrybully
Alig egy hónapja jelent meg és már jön a fizetős DLC. Hányinger a mai játékipar, komolyan...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...