Sztori DLC-t kap a The Outer Worlds

  • Írta: szlav
  • 2019. december 14.
  • Letöltés
Link másolása
Az Obsidian ma végre megerősítette azt, amiben eddig is reménykedtünk: további tartalmakkal bővül a The Outer Worlds univerzuma. Ráadásul nem kozmetikai apróságokról van szó - a történetet folytatja a jövőre érkező expanzió.

Számos kategóriában kapott jelölést a The Outer Worlds a The Game Awards díjaira, s habár a játék végül egy trófeát sem zsebelt be, már szimplán a jelölések elegendőek voltak ahhoz, hogy meglágyuljon az Obsidian szíve. A csapat egy köszönőlevélben reagált a rajongók támogatására, az üzenetben pedig elárulták azt is, hogy a történet nem ért még véget.

"Mindenkinek, aki ránk szavazott a The Game Awards során: fantasztikusak vagytok, mi pedig nagyon hálásak vagyunk nektek!" - írja Shyla, a csapat közösségi menedzsere. "A The Outer Worlds fogadtatása elképesztő volt, és már a jelölések is nagyon sokat jelentenek nekünk. A történet azonban még nem ért véget - jövőre DLC formájában folytatjuk a sztorit!"

A The Outer Worlds PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on jelent meg. Bővebben a tesztünkben olvashattok a játékról!

13.
13.
Őrnagy
A Sony és a Microsoft is azért készítenek exkluzív címeket,mert azzal lehet eladni a konzolt (állítólag).
A Microsoft fel akart ezzel hagyni, de kétségeim vannak afelől, hogy bejött a tervük, mert nem közlik az eladott konzolok számát. Bár azt hajlandó vagyok elhinni, hogy így is nyereséggel zárják az évet, mert egy AAA exkluzív játék fejlesztése többszáz millió dollár.
Úgyhogy faszom tudja. De ha csak buknának rajta, abbahagynák az egész szart. Gondolom.
9.
9.
godach
#6: Szokás szerint?
Még mindig nem értem, ha nagy nehezen hozzámszólsz miért a lekezelő stílus, de részemről ok..
8.
8.
#1: A Microsoftnak nem kifejezett érdeke, hogy a játékuk MS exkluzív legyen. Ha te PS-re megveszed, nekik az is pénz. Ha jó játéknak találod, lehet, hogy a jövőben is veszel tőlük bármit. Akár Halo játékot is. Vagy Forzát. Én Phil helyében most ezen dolgoznék. A jövőt nem abban látom, hogy a gamert kirekesztem játékokból. Én simán megvenném gépre pl a Sony-tól is a Medievil akciójátékot, mert anno PSX-en toltam és szerettem azt a szart :) De nem bírom, mert nincs a gépemre. Micsoda malőr! Most ezzel is a Sony megtizedelte a játékos táborát és a fizető közönségét. No, a Microsoft ennek az ellenkezőjén kell, hogy dolgozzon. Én azt tenném.
7.
7.
Gykrizsi
#1: Ms megvette őket, de a most felvásárolt studiók minden készülő játékukat befejezhetik.
6.
6.
Ooorky
#3: Szokás szerint mellé ment 5 km-rel.
A játékra megkötött szerződések életben maradnak a tulajdonos váltástól függetlenül.
1.
1.
Őrnagy
En meg azt hittem, ez Microsoft exkluzív.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...