Sztori DLC-t kap a The Outer Worlds

  • Írta: szlav
  • 2019. december 14.
  • Letöltés
Az Obsidian ma végre megerősítette azt, amiben eddig is reménykedtünk: további tartalmakkal bővül a The Outer Worlds univerzuma. Ráadásul nem kozmetikai apróságokról van szó - a történetet folytatja a jövőre érkező expanzió.

Számos kategóriában kapott jelölést a The Outer Worlds a The Game Awards díjaira, s habár a játék végül egy trófeát sem zsebelt be, már szimplán a jelölések elegendőek voltak ahhoz, hogy meglágyuljon az Obsidian szíve. A csapat egy köszönőlevélben reagált a rajongók támogatására, az üzenetben pedig elárulták azt is, hogy a történet nem ért még véget.

"Mindenkinek, aki ránk szavazott a The Game Awards során: fantasztikusak vagytok, mi pedig nagyon hálásak vagyunk nektek!" - írja Shyla, a csapat közösségi menedzsere. "A The Outer Worlds fogadtatása elképesztő volt, és már a jelölések is nagyon sokat jelentenek nekünk. A történet azonban még nem ért véget - jövőre DLC formájában folytatjuk a sztorit!"

A The Outer Worlds PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on jelent meg. Bővebben a tesztünkben olvashattok a játékról!

14.
Őrnagy
#10: Ilyen ez a popszakma. Azért mindig van 1-2 stúdió és kiadó, akik szállítják az igényes játékokat. Nekem ez elég, főleg, mivel kurvaritkán játszom. Sajna.
13.
Őrnagy
A Sony és a Microsoft is azért készítenek exkluzív címeket,mert azzal lehet eladni a konzolt (állítólag).
A Microsoft fel akart ezzel hagyni, de kétségeim vannak afelől, hogy bejött a tervük, mert nem közlik az eladott konzolok számát. Bár azt hajlandó vagyok elhinni, hogy így is nyereséggel zárják az évet, mert egy AAA exkluzív játék fejlesztése többszáz millió dollár.
Úgyhogy faszom tudja. De ha csak buknának rajta, abbahagynák az egész szart. Gondolom.
12.
Őrnagy
#11: Ja. Csak kiadnák a játékokat, amikhez nincs konzol. Kapkodnák a vevők :D
11.
Kawada
#8: Nem is értem ezt a hülye Sonyt és Nintendot miért vesződnek konzolokkal, ahelyett, hogy csak kiadók lennének.
10.
poeady
A hírnek örülök. A beszélgetéshez pedig annyit, hogy a Microsoft elmehet a hlal fszra. Miattuk nem lesz POE3, de legaláb lesz majd dedósoknak készülő mese-kalandjáték. Tök jó, hogy egy évtizedes múltú rendkívül öszetett, mature rpgket gyártó csapatot arra orientálnak, hogy tiniknek csináljanak matek házi helyetti délutáni programot. Szégyen gyalázat.
9.
godach
#6: Szokás szerint?
Még mindig nem értem, ha nagy nehezen hozzámszólsz miért a lekezelő stílus, de részemről ok..
8.
Neotechtr
#1: A Microsoftnak nem kifejezett érdeke, hogy a játékuk MS exkluzív legyen. Ha te PS-re megveszed, nekik az is pénz. Ha jó játéknak találod, lehet, hogy a jövőben is veszel tőlük bármit. Akár Halo játékot is. Vagy Forzát. Én Phil helyében most ezen dolgoznék. A jövőt nem abban látom, hogy a gamert kirekesztem játékokból. Én simán megvenném gépre pl a Sony-tól is a Medievil akciójátékot, mert anno PSX-en toltam és szerettem azt a szart :) De nem bírom, mert nincs a gépemre. Micsoda malőr! Most ezzel is a Sony megtizedelte a játékos táborát és a fizető közönségét. No, a Microsoft ennek az ellenkezőjén kell, hogy dolgozzon. Én azt tenném.
7.
Gykrizsi
#1: Ms megvette őket, de a most felvásárolt studiók minden készülő játékukat befejezhetik.
6.
Ooorky
#3: Szokás szerint mellé ment 5 km-rel.
A játékra megkötött szerződések életben maradnak a tulajdonos váltástól függetlenül.
4.
Kawada
#3: Hát ez mellé ment, se az epic store-t, se a kiadókat (pláne nem az ea-t) nem szoktam szídni. :) kivéve az Activision... Bobby Kotick az ipar férge...

A MS bár megszerezte a fejlesztőket, a játékot ez már jelentősen nem érintette. A Take2 bebiztosította magának a kiadás jogát, és ebben a szerepkörében még a játékba is több beleszólása volt mint a Micronak. Furcsa, de ez van...
3.
godach
#2: Hát, azért kB annyi köze van mint amennyiért a kiadókat szoktátok szídni (az EA tönkrevágta az xXx fejlesztőcsapatot).
Szóval sok..
2.
Kawada
#1: Tudtommal a Micronak nem sok köze van hozzá, azon kívül, hogy az Obsidiant megvették. A kiadó a Take2 maradt. És amúgy jövőre jön Switchre is ha minden igaz.
1.
Őrnagy
En meg azt hittem, ez Microsoft exkluzív.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...