Új stúdiót nyit az Undead Labs

  • Írta: szlav
  • 2019. december 14.
  • Biznisz
Megnyitja második stúdióját a State of Decay fejlesztőcsapata. Az Undead Labs New Orleans-i kirendeltsége ráadásul nem csak játékkészítőként, de fejlesztői oktatóközpontként is funkcionál majd.

A Microsoft számos kisebb stúdiót vásárolt fel a közelmúltban, az Undead Labs legfrissebb bejelentése pedig ismét alátámasztja, hogy a redmondiak a következő generációra szeretnének minél széleskörűbb támogatást nyújtani a feltörekvő fejlesztőknek. A State of Decay csapata ugyanis az anyavállalat segítségével megnyithatta a második stúdióját, melynek élére Jeff Strain, az Undead Labs feje személyesen áll.

A New Orleans-i iroda viszont eltér majd a hagyományos fejlesztőstúdióktól. Igaz, az itteni brigád elsődleges feladata továbbra is a játékkészítés lesz, de emellett fejlesztői oktatás is folyik majd az apró kampuszon. Jeff Strain elképzelése szerint olyan személyeket is bevonhatnak majd a játékfejlesztésbe, akik korábban talán nem is gondoltak arra, hogy életképes karrierutat találhatnak a játékiparban, hiszen Louisianában esetlegesen korlátoltabbak a lehetőségeik, mint az Államok többi részén.

4.
Neotechtr
#3: Tök rosszul jártam, az az igazság. Nekem is elindult és beengedett már, látszólag, mint ha mi sem történt volna. De eltűnt az installált Beyond, Ruiner és Detroit. Most szedhetem ezerrel megint. Á, kritikán aluli szar ez az Epic. Ha most mentéseim sem lesznek a Beyond-hoz, akkor megb@
3.
Kawada
#2: Sajnos hitvány péesfanboj lévén már akkor megvolt a játék amikor a készítők se tudták még, hogy jön pc-re, úgyhogy nem tudok segíteni... :(

De a kedvedért leindítottam és csodásan pöccre röffent a launcher és szedi is a játékot ezerrel amit beraktam.
2.
Neotechtr
Horror pasztmek...

Szóval én megvettem a Detroit-ot Epic Penis launcheren előrendelésben. Aztán most akartam vele ezekben a pillanatokban játszani. És egy órája próbálom, de nem lehet, mert az Epic Fail launcher meghalt. Valami karácsony Fortnite okos event miatt. Kvázi hiába vettem meg a nyomi single player pofázós, gombnyomkodós játékomat a hülye boltjukban, most kajak nem tudok vele játszani, mert nem megy, abszolút server down a rendszerük.

Ha valaki tud crack-et hozzá, töltse már fel valahová, és nyomjon ide egy linket. Vagy inkább privát üzenetben. Számlával bizonyítom, hogy megvan a játék.

Kösziheló :(
1.
Kawada
"fejlesztői oktatás is folyik majd"... Hát ha a Micronak lesz valami beltenyészet, akkor sok jót nem ígér az elkövetkezendő generációra az utánpótlás szempontjából.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...