Újból felbukkant a Resident Evil 2 remake demója

  • Írta: sirdani
  • 2019. december 15.
  • Letöltés
Ezúttal ráadásul időkorlát nélkül, illetve még egy Resident Evil 3 remake teasert is eldugtak benne a Capcom fejlesztői, mely során a Nemesis hozza ránk a frászt a puszta kiáltásával. S.T.A.R.S.!!!

Még a Resident Evil 2 remake megjelenése előtt kaptunk egy ingyen kipróbálható demót, melyben Raccoon City fontosabb helyszíneit járhattuk körbe, ám csupán fél óránk volt arra, hogy felfedezzük magunknak a zombik által ellepett város szépségeit.

Most viszont újból életre kelt a demó, ám ezúttal egy apró érdekességgel kiegészítve; ha a rendőrállomás előtti sötét sikátorba tévedünk, akkor egy új hangra lehetünk figyelmesek, ami a demó korábbi verziójában nem szerepelt. Ez a hang nem más, mint a Resident Evil 3 főellenségének, a Nemesisnek az üvöltése, amint az egyszavas monológját gyakorolgatja.

Az R.P.D. címre keresztelt demó PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on is elérhető. Ami pedig a Resident Evil 3 remake-et illeti, a bemutatkozó előzetesét itt, az első gameplay felvételét emitt, a grafikai összehasonlításról készült videókat pedig ebben a cikkünkben nézhetitek vissza.

6.
Kawada
Engem inkább az érdekelne, hogy a tükröződő felületek zajosságával tudtak-e már kezdeni valamit...
5.
Neotechtr
Van itt olyan, aki most próbálta csak ki és tetszett neki?
4.
user101
#2: Nem olvasta a fejlécet... :)
3.
kryszisz
#2: Látod, ez a baj a világgal:/
2.
Kawada
#1: "Ezúttal ráadásul időkorlát nélkül.. "

Szó szerint az első mondata a cikknek... :(
1.
NECROSMOKE
És megint fél órat jatszható?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...