Újból felbukkant a Resident Evil 2 remake demója

  • Írta: sirdani
  • 2019. december 15.
  • Letöltés
Link másolása
Ezúttal ráadásul időkorlát nélkül, illetve még egy Resident Evil 3 remake teasert is eldugtak benne a Capcom fejlesztői, mely során a Nemesis hozza ránk a frászt a puszta kiáltásával. S.T.A.R.S.!!!

Még a Resident Evil 2 remake megjelenése előtt kaptunk egy ingyen kipróbálható demót, melyben Raccoon City fontosabb helyszíneit járhattuk körbe, ám csupán fél óránk volt arra, hogy felfedezzük magunknak a zombik által ellepett város szépségeit.

Most viszont újból életre kelt a demó, ám ezúttal egy apró érdekességgel kiegészítve; ha a rendőrállomás előtti sötét sikátorba tévedünk, akkor egy új hangra lehetünk figyelmesek, ami a demó korábbi verziójában nem szerepelt. Ez a hang nem más, mint a Resident Evil 3 főellenségének, a Nemesisnek az üvöltése, amint az egyszavas monológját gyakorolgatja.

Az R.P.D. címre keresztelt demó PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on is elérhető. Ami pedig a Resident Evil 3 remake-et illeti, a bemutatkozó előzetesét itt, az első gameplay felvételét emitt, a grafikai összehasonlításról készült videókat pedig ebben a cikkünkben nézhetitek vissza.

5.
5.
Van itt olyan, aki most próbálta csak ki és tetszett neki?
1.
1.
NECROSMOKE
És megint fél órat jatszható?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...