Új motort használ a The Wolf Among Us 2

  • Írta: szlav
  • 2019. december 21.
  • Hír
Link másolása
Jókora mérföldkő lesz a The Wolf Among Us 2 a Telltale Games életében. Amellett, hogy ez lesz a fejlesztőcsapat első játéka a stúdió újjáélesztése után, Bigby története maga mögött hagyja majd a Telltale Tool fejlesztőmotort is.

Hepehupás utat tudhat maga mögött a The Wolf Among Us 2. A népszerű kalandjáték folytatását eredetileg 2017-ben jelentette be a Telltale Games. Ezután jött némi csúszás, majd a stúdió bezárása - biztosnak tűnt, hogy keresztet vethetünk Bigby történetére. Csodák azonban nem csak a tündérmesékben léteznek: a Telltale Games feltámadt, a The Game Awards során pedig bejelentették, hogy mégis elkészül a The Wolf Among Us 2.

Érthető tehát, hogy nagy mérföldkő ez a Telltale Games életében, elvégre ez lesz ez az első játékuk, amit a visszatérés után, már az új munkakörnyezetben készíthetnek. Ez a munkakörnyezet pedig nem csupán a malibui irodát jelöli: a USGamer interjújában ugyanis az LCG Entertainment (a Telltale új anyavállalata) vezérigazgatója, Jaime Ottilie elárulta, hogy a Telltale és a nekik besegítő AdHoc már nem a Telltale Tool jól ismert fejlesztői eszköztárát használja a játék elkészítéséhez.

Az öregedő saját engine-t egy jól bejáratott favoritra, az Unreal Engine 4-re cserélik. Ennek velejárója, hogy ezzel teljesen a nulláról kellett újrakezdeniük a játék fejlesztését, Ottilie szerint azonban ez szükséges volt ahhoz, hogy az új (de Telltale-veteránokat is felsorakoztató) csapat tiszta lappal, kötöttségek nélkül vágjon bele a munkába.

4.
4.
Chase
Képregény alapján készült már az első rész is.
Akit érdekelne: Fables a címe, a kiadó pedig a Vertigo.
3.
3.
DarkLord
Ez egész jó kis játékuk volt amúgy. Jó szereplők voltak benne, nekem Mr. Toad (Breki úr :D ) tetszett. Meg a többi figurának is volt egyénisége a játékban.
2.
2.
crytek
Ha marad a megszokott cell shaded oly mindegy mi az angine neve mert ugyse lehet majd felismerni a "mese" feeling miatt.
1.
1.
Ganzer
Kíváncsian várom, szórakoztató volt az előző rész is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...