A GTA V is bekerült az Xbox Game Pass kínálatába

  • Írta: fojesz
  • 2020. január 3.
  • Akció
Link másolása
Meglepetésjátékkal bővült az Xbox Game Pass konzolos kínálata, a Microsoft bejelentette, hogy mától a Grand Theft Auto V is elérhető az előfizetők számára. Irány Los Santos!

A Grand Theft Auto V a Take-Two aranytojást tojó tyúkja, a játékból mára több mint 115 millió példányt szállítottak le a boltoknak, ráadásul az online szekció is folyamatosan termeli a pénzt: a GTA Online bevételei 23 százalékkal nőttek éves szinten tavaly, a nyáron debütált Diamond Casino & Resort frissítés pedig rekordaktivitást hozott a készítőknek.

Ezek után egyszerre furcsa és egyszerre érthető, hogy a játék bekerült az Xbox Game Pass konzolos kínálatába. A Microsoft bejelentése szerint a GTA V Xbox One-os kiadása mától érhető el az előfizetők számára, így akinek kimaradt (legalább ezen a platformon) minden idők egyik legjobb nyitott világú akciójátéka, ráadásul vevő egy kis online bandázásra, itt kezdje a keresgélést.

16.
16.
frankdelgado
De jó! Van olyan, aki a gta5 premium online editiont bem vette nèg neg 3 ezres akcioban? :)
15.
15.
kryszisz
#14: Engem speciel nem zavar, kisebb gondom is nagyobb annál, hogy min és hogyan spórol (na meg vannak valóban rosszindulatú és sokszor paraszt módjára viselkedő egyének GK-n, ami róla azért nem mondható el), csak annyi toxikus troll van itt, hogy gondoltam kellene már egy poénos is na:D Szeretet van crytek, puszi a pocidra meg minden, jó szórakozást a GTA V-höz ha majd nyomod már, szerintem szeretni fogod, jó cucc;) Persze a Vice City a best
14.
14.
delphijos
#13: Ezt mondtam én is már többször. Az hogy pl. 300-nál többet nem ad a GP-ért az az ő dolga. Ha megteheti hogy spórol a játékokon akkor miért ne ? Jó, én nem várok az 5 dolláros bundle-re, de nekem se létkérdés hogy azonnal játszak valamivel. Ha egy évvel később akciós, akkor akkor veszem meg.
13.
13.
Goofey84
Én nem értem miért van mindenki ennyire kibukva Crytek kollégára. Mindenki arra költi a pénzét, amire akarja és ez egy nyílvános fórum. Én sokkal nagyobb gondnak érzem, hogy egyesekben milyen indulatok dúlnak egy videojátékos fórumon.
12.
12.
crytek
#11: Nincs okom elásni magam
(Igen anyuval élek mivel a mamámat nem akarja otthonba adni így legalább valaki figyel rá ha szabadnapos vagyok vagy éjszakás) Bárkivel bármikor cserélek nem hinném hogy 1 hetet bárki kibirna így..
Nem mellesleg közöltem egy dolgot, hogy lejárt a game passom
Erre megint előjöttetek szórakozni.
11.
11.
logic5
#7: Te az ilyen kommentjeidért, miért nem ásod már el magad? Minden sz@r, csak az jó ami ingyé van. Gondolom anyuval élsz, aki eltart 3x éves létedre! Kiborító egy figura vagy
10.
10.
FURY380
#7: Ideje lenne beszerezni egy barátnőt. Várj, mégsem jó ötlet, azzal nem lehet smucigoskodni.
9.
9.
godach
#8: Múltkor többen is jelezték, mennyire bosszantó hogy folyamatosan rácuppanok crytekre amiért bevallom, kicsit meg is szégyelltem magam. Azóta szelektálom a hozzászólásait (már ha ő nincs tekintettel azokra, akiket zavar az indirekt kötekedése) és tök jó fej. Próbáljátok ki :P
8.
8.
kryszisz
#7: :'( Én hülye meg azért szomorkodom, mert olvadnak a jégsapkák, holott ez sokkal égetőbb probléma. Greta Thunberges pólót akadtam készíttetni, de inkább crytekeset fogok:) Tudd, hogy itt mindenki veled van, és izgatottan várjuk, hogy újra 300 ft legyen a Game Pass!!!!!
3.
3.
Goofey84
Köszi, hogy szóltatok, már töltöm is
2.
2.
Ooorky
#1: PS Now-ban is benne van november óta, mikrotranzakció a Rockstar számára a lényeg.

Legközelebb ügyesebben trollkodj.
1.
1.
Anti4730
Jo Sok penze van ennek a Microsoftnak, gondolom ezert is leperkaltak egy valag penzt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...