Fotók szivárogtak ki a PS5 kontrolleréről

  • Írta: sirdani
  • 2020. január 6.
  • Képek
Ezúttal egy takarító lőtt pár kémfotót a PlayStation 5 egy olyan dev kitjéről, mint amit már korábban is láthattunk. Ami viszont jóval izgalmasabb, az az, hogy mi volt a gépre kötve!

Egy kontroller, mely feltehetőleg a DualShock 4 következő generációs utódja lesz. Mint ahogyan az már korábban kiderült, az új eszköz meglehetősen hasonlít az elődre, de persze még nem garantált, hogy ténylegesen ezzel a verzióval áll majd rajthoz a PlayStation 5.

Amit a képek és a korábbi tervrajzok alapján biztosan tudunk, az annyi, hogy a touchpad laposabb dizájnt kapott, egyelőre nehéz megmondani, de elképzelhető, hogy a helyét egy érintőképernyő vette át. Emellett búcsút inthetünk a kontroller hátulján található vastag fénycsíknak, illetve némiképp a ravaszok mérete is meg fog nőni.

58.
Oldman
Yanez!
Mi màr csak ilyen poènos gamerek vagyunk. :)
Nem vagy kötekedő, fel sem merült bennem!

55#
Arról nem is beszélve, hogy nagyon sokan fülessel jàtszanak, ìgy nagy %- ban valòban felesleges ackicsi hangszòrò hasznàlata. Azokat zavarhatja inkàbb, akik mellettünk punnyadnak, pihennek.
-beàllìtàsok
- kèszülèkek ( devices )
- controller ( +speaker )
Itt a hangerőket is àllìthatod egy csùszkàval, a kicsi hangszóròra is èrtve, nem csak a fejhallgatònàl.
57.
Yanez
#53: Én is poénkodtam, Oldman. :)
56.
Yanez
#50: Azt írtam, hogy nincs sok időm játszani, nem azt, hogy bekapcsolni sincs időm. Most a fifa és a The evil within 2 pörög. Utóbbinak már a végén járok.

Kétévente cseréled a kontrollert? Komoly. Amúgy nem azért játszok egy gépen, mert az az Istenem, hanem mert úgysem lenne másra időm. Hidd el, hogy szívesen játszanék egy Gears of Warral, Forzával vagy Mario Galaxyval! No de nem lehet mindenki akkora kocka, mint te, aki napi 13 órákat játszik! :)

Egyébként most már egy 2DS XL is van házon kívülre. ;)
55.
Ra1D3n
#52: Nem tudtam. Mentségemre legyen szólva a Death Strandingnél a játék menüjében kutakodtam az opció kikapcsolására, hogy ne a joyból bőgjön BB. Amilyen keveset fut nálam a PS4, nem igazán merültem el a menürendszerében még sosem. Majd talán a napokban ránézek a beállításokra, mert ez a recsegő dobozhang katasztrófa. Az külön gáz, hogy a Sonynál ezt nem veszik észre, hogy mennyire felesleges opció, és mennyire pocsék hangminőségre képes. Sokszor a szavakat nem is nagyon érteni(azoknál a játékoknál, ahol a gyűjtögetnivaló szövegeket a joy hangszóróján mondja fel a játék) a recsegős, sistergős hangja miatt...
54.
Oldman
Ooorky! 52#
Sokan nem tudjàk, pedig miòta magyar a menü egyszerűbben beàllìthatò sok minden a konzolon.
53.
Oldman
Yanez!
Poènkodtam mikor dìcsèrtem a stìlusomat...persze nem kell mindent viccnek venni. :)
godach!
Èn mint mindent megmagyaràzò? Mert sokszor hosszabban leìrva a gondolataimat, az max magyaràzkodàsnak tűnhet. Tartom a vèlemènyemet, ahogy sokan màsok, ez esetleg fèlreèrthető tud lenni. Viszont mìg nem àllnak belèm, addig soha nem vagyok szemèlyeskedő. Amùgy nincs harag ahogy lentebb ìrtam. Meg aztàn minden hozzàszòlòt lehetne elemezni itt a fòrumon. :)
52.
Ooorky
#22: Azt úgye tudod, hogy le lehet némítani?
Nekem úgy van mióta először benyekergett.
51.
godach
#48: Ő volt ilyen mindent is megmagyarázó, aztán nem látni mostanában. (nem tudom ebbe mi a kötekedés yaneznak) de biztos :)
50.
godach
#46: Mintha legutóbb azt olvastam volna, hogy még bekqpcsolni se nagyon van időd a gépet, ha mégis akkor csak fifa pörög. Lehet keverlek allor sry. Ettől még tartom magam, hogy a DS egy hulladék ilyen szempontból. A cserélhető akku már kötelező dolog lenne, kábelezni meg nem szeretek. 3m-re vagyok a tv-től és ha pont akkor merül le, amikor játszani akarok akkor a drága kontroller mellé amit két évente cserélhetsz még vegyél kábelt is.
(nem, nem szoktam minden játék után felrakni tölteni, csak ha jelez aksikímélés miatt) :)
49.
Yanez
#48: Az önimádatod viszont visszataszító. :[E]
48.
Oldman
Yanez!
Persze, dehogy haragszom, inkàbb csak értetlenkedtem egyet.
Elèg règòta ìrogatok, furcsàllottam, hogy valakivel összetèveszt.
Pedig a balra dőlő èkezeteim egyediek szerintem. Na meg a stìlusom, az egyszerűen szerethető. Hàt mèg a szerènysègem. :))
47.
Yanez
#45: Ő most ilyen kötözködős kedvében van. Nézd el neki, mert egyébként rendes gyerek, csak néha rájön a görcs. :)
46.
Yanez
#44: Naponta szoktam használni a ps4-et, de értékelem a tényszerű állításaidat!
45.
Oldman
godach! 43#
Nem igazán értem...Norbiii?
Volt az illetőnek ilyen ötlete/megjegyzése valamikor esetleg, emiatt gondolod, higy Norbiii (?) vagyok? Vagy?
Oldman voltam, vagyok, és leszek is remélhetőleg. Soha semmilyen fórumon utólag nem változtattam nick-nevet. Az ilyen változtatásokat személy szerint gyávaságnak tartom, legyen bármilyen feszkó is egy/több véleménnyel kapcsolatban.
Egyébként Péter vagyok, nem titok, leírhatom nyugodtan úgy gondolom.
44.
godach
#40: Ez nem világméretű hanem mindennapos probléma. Az hogy neked egy isten akarom mondani konzol van és csak kéthetente kapcsolod be úgy, hogy előtte szeánszot jársz még nem jelenti azt, hogy egy átlag gamernek bosszantó egy fos talicska aksis ds4 ami mindig akkor merül le, amikor nem kéne. És nekem nem akkora a ház, hogy a konyhából kinyújtózva be tudom kapcsolni a háló végében a tv-t. :p
43.
godach
#42: Ööö
Te nem Norbiiii vagy?szerintem igen.
42.
Oldman
Jò volna llyan akku, mely a kontroller megràzàsàval kissè feltölthető.
Viccelek, nehogy nekem essetek! :))
( emlèkeztek? TLOU-ban az elemlàmpa... )
41.
Oldman
Yanez!
Fogalmazzunk ùgy, zavarò tènyező, ettől mèg a kontroller minősègi termèszetesen.
38.
Neotechtr
#34: Ezt amúgy érdekes figyelni, hogy mindenki éli az életét 2020-ban, van egy doboz elem a fiókban, minden simán megy, csak a PS-esek beszélgetnek ilyenről, hogy nem lehet játszani, mert gáz a controller. Meg a framerate. Meg minden. Régi jó PS, úgy hiányzol. Az nem ilyen volt.
37.
#35: Azon a hangszórónak nevetett szaron keresztül minden hang hátborzongató!
Zenélő kvarcóra kb :)
36.
Zuzmo
Nem lightbar lesz, hanem az egész touchpad világítani fog.
35.
Yanez
#22: Nálam ez a kontrolleres hangszóró eddig nem osztott, nem szorzott, de most, hogy tolom a TEW2-t, van egy részlet, ahol mindig onnan jön az a fajta különös hang és annyira hátborzongató, hogy egyszerűen imádom!
34.
Oldman
Egyetértek az alattam szólókkal, lényegében mindennel amit írtak.
Amiben biztosak lehetünk: ( szerintem )
Az új generációs konzolokhoz tartozó, alább az irányítókkal kapcsolatosan felvetett problémák/hiányosságok orvosolva lesznek minden bizonnyal...egyet kivéve. ( persze ne legyen igazam ) Ez nem más, mint az akku kapacitàsànak a megnövelése. Az akkumulàtorok nem lettek olcsòbbak az elmúlt években, sőt! Ìgy egy hosszabb élettartamú, jobb minőségű akku oly mértékben megnövelné a ps5 árát, mely lehet hátrányt jelentene a piaci szegmensben, főleg a konkurenssel szemben. Egy-két órával lehet többet bírnak majd, de 10-25-òra plusszal ne számoljunk. Ami megoldàs lehetne ( írta is valaki ) az a cserélhető akku, akár az AA-jelű ceruza akkukkal. Vannak elérhető áron kapható, minimális önkisülésű ilyen telepek, kegyetlen sokat bírnak.
Egyébként nálam a szín mellékes, inkább praktikus jelleggel bír, ne legyen kényes/koszolòdò. De megèrtem azokat akik adnak a design-ra ez ügyben
32.
godach
Az a szomorú, hogy egy sima ps4-et lassan meg lehet venni negyvenért, és egy normális kontrollert vegyél hozzá ugyan ennyiért.
31.
Oldman
Szia Darksiders!
Köszi a tippet, gondolkodom rajta, olvastam is előzőleg egy màsik komment szekciò alatt, mikor megemlìtetted! Viszont azt hiszem most màr megvàrom az ùj verziòt amit mellèkelnek az 5-ös szèriàhoz. Hàtha az kiküszöböli a gyermekhibàkat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...