Christian Bale is szerepel majd az új Thorban?

  • Írta: Shifty
  • 2020. január 7.
  • Cooltúra
Link másolása
A Collider és a The Hollywood Reporter is arról számolt be, hogy Gotham egykori őrzője, Christian Bale csatlakozik a Thor: Love and Thunderhez. A magazinok szerint jelenleg is folynak a tárgyalások a Marvel Studiosszal

A tavalyi Comic-Conon jelentette be a Marvel, hogy negyedik alkalommal is önálló filmet kap a villámok istene. A Thor: Love and Thunderben természetesen visszatér Chris Hemsworth, de Tessa Thompson Valkűrje sem marad távol. Ahogy Thor szerelme Jane Foster sem, aki kisebb kihagyás után ismét felbukkan, ráadásul a Natalie Portman alakította karakter női Thorként kap majd központi szerepet.

A Collider és a The Hollywood Reporter értesülései szerint a szereplőgárda egy újabb nagy névvel gazdagodhat, méghozzá az egykori Batman, Christian Bale személyében. A két magazin arról számolt be, hogy jelenleg is zajlanak a tárgyalások, így egyelőre nem tudni, mi lesz a dologból, ahogy az sem világos, kit is alakíthat majd Bale a Taika Waititi rendezte negyedik részben. Egyesek szerint Balder szerepét kaphatja meg a színész.

A film bemutatója még nagyon messze van, hiszen a Marvel korábban 2021. november 5-re lőtte be a premiert.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...