2021-ben jöhet a The Witcher-sorozat folytatása

  • Írta: fojesz
  • 2020. január 9.
  • Cooltúra
A Netflix már azelőtt berendelte a The Witcher-sorozat folytatását, hogy az első évad bekerült volna a szolgáltató kínálatába, most már pedig azt is tudjuk, hogy nagyjából mikor számíthatunk az újabb epizódokra.

Habár a kritikusok nem voltak elragadtatva tőle, nagyon sokan voltak kíváncsiak a Netflix The Witcher-sorozatára, amely a szolgáltató szerint a 2019-es megjelenései népszerűségi listáján a hatodik helyet érte el - a sorozatok közül kizárólag a Stranger Things harmadik évada győzte le az adaptációt.

A Netflix érezte, hogy nagy lesz az érdeklődés a The Witcher körül, hiszen már azelőtt berendelte a folytatást, hogy az megjelent volna, most már pedig arról is szállingóznak a részletek, hogy mire számíthatunk a második évadtól. A minap Lauren Hissrich showrunner a Redditen tartott kérdezz-feleleket, ahol több érdekességre is fény derült.

Hissrich elárulta többek között, hogy az újabb epizódokra már csak 2021-ben számíthatunk, ennél pontosabb időpontjuk viszont még nincs. Csak annyit tudott hozzáfűzni ehhez, hogy nem szeretnék elkapkodni a munkálatokat, "mert az senkinek sem jó".

Azt is leszögezte, hogy a második évad eseményei sokkal lineárisabb lesznek, és a főszereplők útja is gyakrabban keresztezi majd egymást, az első évad kapcsán ugyanis visszatérő kritika volt, hogy a történetvezetés kissé bonyolult és nehezen követhető.

Hissrich korábban egyébként azt mondta, hogy ő hét évadra lőtte be a The Witcher történetét.

35.
zoli12i
#34: Akkor egy célzást tehetek volna rá.

De a Witcher világában tudtommal a nilfgardiak nehéz páncélt hordanak, sisakjukon dísz elemekkel.
34.
Ooorky
#33: Gondolom valami nilfgardi rabszolga egység akart lenni amik szimpla gambeson-nal (szövetpáncél) és bőrsisakkal vannak felvértezve.

A valóságban a középkori katonák nagy része ilyenben harcolt, acél páncél nagyon drága volt, csak nemesek emgedhették meg maguknak.
33.
zoli12i
Remélem a díszletekbe és öltözékekbe sokkal több pénz öltenek. Ez egy kibaszott fantasy, így nálam elégé sok múlik, hogyan jelenek meg a karakterek. Pl.: azok a nilfgardi mellvértek mi a f*szomok voltak te Jézus isten!?

Ha már pc blackwash. Egyszerűen a feketék nem működnek ezekben a középkori fantasy alkotásokban. Istentelenül nem illenek beléjük.
Az afro hajú varázslónál kb. mindig röhögő görcsöt kaptam, annyira komolytalan volt.
Triss meg felháborító.... A Renfrit játszó színésznő miért nem lehetet volna ő? Nagyon passzolt volna a szerepre.
28.
Ghost26Dave
#11 Ez is szépen a szűklátókörűségről tesz tanúbizonyságot, miszerint egy enyhén barnás bőrszínű nőt azonnal egy cigány jelzővel bélyegzed meg. Nincsen más módja annak, hogy kifejezd a nem tetszésedet?
27.
Juha
Nem igazán értem, hogy egy fantasy sorozatban/filmben miért ne lehetnének feketék, fehérek, vagy éppen lilák a karakterek, mert máshogy képzelte az író és a producer?
Ez is csak fel van fújva, a legtöbb ember (köztük én is) lesz*rja, hogy ki milyen származású, maga az ember és annak természete/tehetsége számít.
DE!
Ilyen-olyan származású, ilyen-olyan beállítottságú ismerőseim között egyre többet hallom, hogy a legnagyobb kárt az erőltetett PC-vel okozzák, eddig nyugodtan megvoltak, most már rossz szemmel néznek rájuk, mert úgy érzik a "fehér munkatársak", hogy úgysem merik a "mást" elküldeni egy létszámleépítésnél, még ha esetleg rosszabbul is teljesít.
It's a TRAP!
21.
SLi
16.
Ooorky
#15: Mert briteknél jegyezték be és ott a filmes szakszervezeteknél kötelező kvóta van.
Mondjuk ott képesek voltak fekete vikingeket, papokat, római tiszteket is belerakni egy "történelmi" sorozatba.
15.
TolokocsisIsBack
#7: Jajj ez a komment. :D
Vegulis joggal kerdojelzik meg az emberek , hogy egy szlav mitologiaval megspekelt kozepkori europai vilagban miert is van fekete boru karakter. De feleslegesen irom neked, mert ugysem fogja fel a kis kobakod.
13.
delphijos
Hát lehet velem van a baj, de én nem éreztem az erőszakos “fekete erőltetést”.
10.
godach
Én háromszor kezdtem el és háromszor aludtam el rajta eddig. De kitartó vagyok...
8.
GAMEROD
Nekem is feltűntek a sok színesbőrűek, mert nem élnek az emlékeimben ilyen karakterek a játékból, de meg lehet szokni. Ha 2021-ben jön, akkor 2021-ben jön, mert le is kell forgatni ha már kapásból kiadták az első évadot. Ennek annyi veszélye van hogy ki mennyit öregedik ezidő alatt.
4.
kryszisz
Nagyon messze van az a 2021:/ Nem volt hibátlan évad (sőt, mint adaptáció kvázi megbukott, mert a könyveket nem ismerőknek elég sok lehetett a kérdőjel), de én imádtam minden percét, a folytatás pedig - ha a regényeket vesszük alapul - már sokkal könnyebben befogadható lesz majd. Addig tuti meglesem mégegyszer az első felvonást:)
2.
XuChi
2021-ben ??? Francnak húzzák el ennyire. :(
1.
Őrnagy
Örülök a folytatásnak. A film jobb, mint amire számítottam. Annyira én sem vagyok odáig az időben való ugrálástól, de nem zavar nagyon. A 4. résznél tartok csak, eddig fasza, pedig nem vagyok fantasy rajongó.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...