2021-ben jöhet a The Witcher-sorozat folytatása

  • Írta: fojesz
  • 2020. január 9.
  • Cooltúra
A Netflix már azelőtt berendelte a The Witcher-sorozat folytatását, hogy az első évad bekerült volna a szolgáltató kínálatába, most már pedig azt is tudjuk, hogy nagyjából mikor számíthatunk az újabb epizódokra.

Habár a kritikusok nem voltak elragadtatva tőle, nagyon sokan voltak kíváncsiak a Netflix The Witcher-sorozatára, amely a szolgáltató szerint a 2019-es megjelenései népszerűségi listáján a hatodik helyet érte el - a sorozatok közül kizárólag a Stranger Things harmadik évada győzte le az adaptációt.

A Netflix érezte, hogy nagy lesz az érdeklődés a The Witcher körül, hiszen már azelőtt berendelte a folytatást, hogy az megjelent volna, most már pedig arról is szállingóznak a részletek, hogy mire számíthatunk a második évadtól. A minap Lauren Hissrich showrunner a Redditen tartott kérdezz-feleleket, ahol több érdekességre is fény derült.

Hissrich elárulta többek között, hogy az újabb epizódokra már csak 2021-ben számíthatunk, ennél pontosabb időpontjuk viszont még nincs. Csak annyit tudott hozzáfűzni ehhez, hogy nem szeretnék elkapkodni a munkálatokat, "mert az senkinek sem jó".

Azt is leszögezte, hogy a második évad eseményei sokkal lineárisabb lesznek, és a főszereplők útja is gyakrabban keresztezi majd egymást, az első évad kapcsán ugyanis visszatérő kritika volt, hogy a történetvezetés kissé bonyolult és nehezen követhető.

Hissrich korábban egyébként azt mondta, hogy ő hét évadra lőtte be a The Witcher történetét.

35.
zoli12i
#34: Akkor egy célzást tehetek volna rá.

De a Witcher világában tudtommal a nilfgardiak nehéz páncélt hordanak, sisakjukon dísz elemekkel.
34.
Ooorky
#33: Gondolom valami nilfgardi rabszolga egység akart lenni amik szimpla gambeson-nal (szövetpáncél) és bőrsisakkal vannak felvértezve.

A valóságban a középkori katonák nagy része ilyenben harcolt, acél páncél nagyon drága volt, csak nemesek emgedhették meg maguknak.
33.
zoli12i
Remélem a díszletekbe és öltözékekbe sokkal több pénz öltenek. Ez egy kibaszott fantasy, így nálam elégé sok múlik, hogyan jelenek meg a karakterek. Pl.: azok a nilfgardi mellvértek mi a f*szomok voltak te Jézus isten!?

Ha már pc blackwash. Egyszerűen a feketék nem működnek ezekben a középkori fantasy alkotásokban. Istentelenül nem illenek beléjük.
Az afro hajú varázslónál kb. mindig röhögő görcsöt kaptam, annyira komolytalan volt.
Triss meg felháborító.... A Renfrit játszó színésznő miért nem lehetet volna ő? Nagyon passzolt volna a szerepre.
30.
SLi
#24: Egyébként ha hiteles kelet európai feelinget vártok akkor épphogy kevés benne a cigány .

Ebben igazad van képmutató és kettős mércét alkalmaz a netflix. De Mohamed verzió soha nem lesz, tudjuk miért ...
Egyébként a jezusos filmet Brazíliában készítették, ami a világ legnagyobb katolikus országa, tehát kb mintha Szaúd Arábia-ban készülne egy hasonló mohamedről.
Amúgy meg a szólásszabadság legfőbb harcosainak tapsolva kellene örülni az ítéletnek, hiszen legyőzték a politikai korrektséget!

Egyébként az egyház magának köszönheti hogy a Jézus ábrázolást egyáltalán elfogadtak anno. ami nagy biznisz volt most meg visszaüt a dolog.
29.
SLi
#24: Egyébként ha hiteles kelet európai feelinget vártok akkor épphogy kevés benne a cigány .

Ebben igazad van képmutató és kettős mércét alkalmaz a netflix. De Mohamed verzió soha nem lesz, tudjuk miért ...
Egyébként a jezusos filmet Brazíliában készítették, ami a világ legnagyobb katolikus országa, tehát kb mintha Szaúd Arábia-ban készülne egy hasonló mohamedről.
Amúgy meg a szólásszabadság legfőbb harcosainak tapsolva kellene örülni az ítéletnek, hiszen legyőzték a politikai korrektséget!

Egyébként az egyház magának köszönheti hogy a Jézus ábrázolást egyáltalán elfogadtak anno. ami nagy biznisz volt most meg visszaüt a dolog.
28.
Ghost26Dave
#11 Ez is szépen a szűklátókörűségről tesz tanúbizonyságot, miszerint egy enyhén barnás bőrszínű nőt azonnal egy cigány jelzővel bélyegzed meg. Nincsen más módja annak, hogy kifejezd a nem tetszésedet?
27.
Juha
Nem igazán értem, hogy egy fantasy sorozatban/filmben miért ne lehetnének feketék, fehérek, vagy éppen lilák a karakterek, mert máshogy képzelte az író és a producer?
Ez is csak fel van fújva, a legtöbb ember (köztük én is) lesz*rja, hogy ki milyen származású, maga az ember és annak természete/tehetsége számít.
DE!
Ilyen-olyan származású, ilyen-olyan beállítottságú ismerőseim között egyre többet hallom, hogy a legnagyobb kárt az erőltetett PC-vel okozzák, eddig nyugodtan megvoltak, most már rossz szemmel néznek rájuk, mert úgy érzik a "fehér munkatársak", hogy úgysem merik a "mást" elküldeni egy létszámleépítésnél, még ha esetleg rosszabbul is teljesít.
It's a TRAP!
25.
Ooorky
#24: Bezzeg az angol királynő és családja fehér...
24.
Nyarlako
Mondjuk a Netflix most amúgy is nagyot ment pofátlanságban nem csak a cigány Trissel.

“ A brazil legfelsőbb bíróság úgy döntött, hogy a Netflixnek nem kell törölnie kínálatából a Jézust meleg férfiként ábrázoló filmet, amit sokan istenkáromlónak tartanak”

Legyek akkor olyan is ahol Mohamed kecskét kúr hogy egyensúly legyen.
23.
Nyarlako
#21: Spider-man inkább a béta cuck legalábbis a legutóbbi játék alapján nagyon.
22.
godach
21.
SLi
20.
SLi
#19: Szerintem Moon Knight és Gamora meg hát végül is spider-mánia egész összetett karakter
19.
Nyarlako
#18: Van a marvelben izgalmas, nem also kategóriás karakter?
17.
SLi
#12: Megtörtént már a képregényekben, szóval még canon is lenne .
Egyébként nem érdekel mesefilmekben milyen bőrszíne van a karaktereknek, 0 hozzáadott értéke van, teljesen irreleváns ha a színész jól játszik.
Persze én is ellene vagyok hogy mar létező karaktereknek megváltoztatják a bőrszínét, én is látom ha eroltetve vannak jelen ott ahova “nem illenek”. Csináljanak új karaktereket stb akik mar lehetnek feketék, melegek stb Csak hat ilynek meg nem nagyon vannak, egyszerűbb azt mondani higy xy mostantól fekete leszbikus. Ezzel gyakorlatilag a színészeket teszik ki a mocskolodasoknak.
A probléma ott van szerintem hogy hülye gyerekeknek készült mese filmeken megy a vita állandóan, ezek vannak a kultúra előtérbe tolva, nagyobb probléma szerintem mint hogy melyik varázslót milyen bőrszínű ember jatsza.
Lerágott csont egyébként, Csak azért kommenteltem mert mindig az jut eszembe hogy esetleg egy fekete olvasná ezeket a kommenteket vagy mikor Ultimate kolléga habzó szájjal, a legmocskosabb hangnemben buzizik meg zsidozik, és mondjuk egy meleg vagy zsido olvasó látja akkor vajon mit érezhet ?
16.
Ooorky
#15: Mert briteknél jegyezték be és ott a filmes szakszervezeteknél kötelező kvóta van.
Mondjuk ott képesek voltak fekete vikingeket, papokat, római tiszteket is belerakni egy "történelmi" sorozatba.
15.
TolokocsisIsBack
#7: Jajj ez a komment. :D
Vegulis joggal kerdojelzik meg az emberek , hogy egy szlav mitologiaval megspekelt kozepkori europai vilagban miert is van fekete boru karakter. De feleslegesen irom neked, mert ugysem fogja fel a kis kobakod.
13.
delphijos
Hát lehet velem van a baj, de én nem éreztem az erőszakos “fekete erőltetést”.
12.
Nyarlako
#7: Ahhoz mit szólnál ha a Black panthert valami szöke fehér gyerek játszaná?
10.
godach
Én háromszor kezdtem el és háromszor aludtam el rajta eddig. De kitartó vagyok...
8.
GAMEROD
Nekem is feltűntek a sok színesbőrűek, mert nem élnek az emlékeimben ilyen karakterek a játékból, de meg lehet szokni. Ha 2021-ben jön, akkor 2021-ben jön, mert le is kell forgatni ha már kapásból kiadták az első évadot. Ennek annyi veszélye van hogy ki mennyit öregedik ezidő alatt.
4.
kryszisz
Nagyon messze van az a 2021:/ Nem volt hibátlan évad (sőt, mint adaptáció kvázi megbukott, mert a könyveket nem ismerőknek elég sok lehetett a kérdőjel), de én imádtam minden percét, a folytatás pedig - ha a regényeket vesszük alapul - már sokkal könnyebben befogadható lesz majd. Addig tuti meglesem mégegyszer az első felvonást:)
2.
XuChi
2021-ben ??? Francnak húzzák el ennyire. :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...