Berendelték a The Witcher-sorozat második évadát

  • Írta: fojesz
  • 2019. november 13.
  • Cooltúra
Link másolása
Úgy tűnik, a Netflix bizakodó a The Witcher-sorozattal kapcsolatban, ugyanis már azelőtt berendelte a második évadot, hogy kiadta volna az elsőt. A forgatások jövőre kezdődnek, a premierre pedig 2021-ben számíthatunk.

Ahogy azt már megírtuk, december 20-án kerül fel a Netflix kínálatába a The Witcher-sorozat, így idén sem muszáj a Reszkessetek, betörők!-et nézni a tévében az ünnepek alatt. További jó hír, hogy a streamingszolgáltató láthatóan elégedett az első évaddal, ugyanis már most berendelte a nyolc epizódból álló folytatást.

A forgatási munkálatok a jövő év elején veszik kezdetüket Londonban, a premierre pedig 2021-ben számíthatunk. Lauren Schmidt Hissrich, a sorozat showrunnere korábban már megpendítette, hogy hét évadra elegendőt sztorit tudnának elmesélni, így nem meglepő, hogy örömmel újságolta el a hírt: "Rendkívül örülök, hogy még azelőtt megerősíthetjük, hogy visszatérünk a Kontinensre Geraltról, Yenneferről és Ciriről mesélni, hogy a rajongók láthatták volna az első évadot!"

Bónuszként egy képet is kaptunk (fent), ezen Geralt két kardját vizsgálhatjuk meg alaposabban is.

5.
5.
HMoody
WTF? Mi az, hogy 4k sok erte? 1 db sima mozijegy 2-3k.
4.
4.
ssemtexx
#2: Jaja, sok érte. Érdekeseb lenne ha a Netflix csinálna sima 1 képernyős 4k-s csomagot, többet érne, a 4ezer Ft csak azért van ott ugye mert 4screen.
3.
3.
SLi
#2: Hát ha csak ez érdekel akkor szerintem inkább töltsd le, de egyébként megéri mert rengeteg jó tartalom van fent, mi hárman használjuk ha úgy nézed már nem olyan sok
2.
2.
pucu9011
Reméljük jó lesz. Viszont én drágálom azt a közel 4 ezer ft-ot a 4k csomagot.
1.
1.
kryszisz
Csak itt lenne már az első, vagy 10x meglestem a trailert:D Addigra befizetem újra a 4K HDR csomagot, talán most jobban kihasználom, mint legutóbb.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...