Elindult a League of Legends tizedik szezonja

  • Írta: szlav
  • 2020. január 10.
  • Hír
Link másolása
A mai napon megkezdődött a League of Legends tizedik rangsorolt szezonja, az ezzel járó frissítés pedig számos újdonságot hoz majd magával. A Riot Games csapata egy látványos előzetessel hangol minket a ranglétra megmászására.

Elképesztő, hogy már a tizedik szezonját járja a League of Legends, a MOBA népszerűsége pedig mit sem kopott az eltelt évek során. Izgalmas hetek várnak a játékosokra, hiszen a Riot Games folyamatosan adagolja majd a frissítéseket és a 2020-as évre szánt újdonságokról szóló híreket. A fesztivált egy új, látványos kedvcsináló vezeti fel, ami újrakeveri az Imagine Dragons Warriors című számát.

És hogy mire számíthatunk még a közeljövőben? A napokban a Riot elárulja, hogy milyen változtatások várnak az Idézők Szurdokára idén, valamint bemutatják majd a reworkre váró hősöket Volibearrel az élen. Kapunk egy új hőst is Sett képében, aki elhozza a Mecha Kingdoms eventet és az ehhez tartozó skinek szériáját.

A Riot persze nem csak a League of Legends finomhangolásával tölti az idejét. Nagy frissítések várnak a Teamfight Tacticsra és a jelenleg csak zárt bétastádiumban álló Legends of Runeterrára is.

3.
3.
RangerFox
#1: Én az utóbbi két évben visszafogtam magam, évi 30-35 normal game haverokkal belefér szerintem. De egyetértek, a trailer és a zene is nagyon jó.
2.
2.
biohazard rex
#1: Valszeg nem sokat, a Lol-os cinematic-okat mindig külsős stúdiók készítik.
1.
1.
SLi
amikor megfogadod hogy jövőre már nem, aztán mégis..
Amúgy ez a videó megint brutális lett, elképesztő mennyit fejlődött a Riot ebben
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...