Xbox Series X - csak később jönnek az exkluzívok

  • Írta: szlav
  • 2020. január 10.
  • Biznisz
Link másolása
Úgy tűnik, hogy a Microsoft ahelyett, hogy egyetlen konzolra tenné fel a pénzét, az egész Xbox termékcsalád folyamatos sikereiben bízik. Matt Booty elárulta, hogy a Series X nyitócímei a Microsoft többi platformján is elérhetőek lesznek.

Habár a rivális Sony nagyot futott az utóbbi évek során a PlayStation 4-exkluzív játékaival, a Microsoft látszólag más irányból közelíti meg a generációváltást. Az Xbox Game Studios feje, Matt Booty az MCV interjújában elárulta, hogy az első egy-két évben az Xbox Series X-re érkező játékok elérhetőek lesznek a Microsoft többi platformján is. Ez azt jelenti, hogy eleinte nem érdemes kifejezetten Series X-exkluzívokra várnunk, a legizgalmasabb címeket ugyanis elérjük majd Xbox One-on és valószínűleg PC-n is.

"Fontos számunkra az, hogy ha valaki (akár most, a Series X megjelenése előtt) megvásárolja az Xbox termékcsalád egy darabját, az nem bánja majd meg a befektetését. Mindig kell, hogy legyen számára elérhető tartalom" - mondta Booty. "Biztosnak kell lennünk abban is, hogy a jövőben olyan Xbox-exkluzív játékokat adunk ki, amelyekre mi és a rajongók is büszkék lehetünk. Végül pedig olyan karaktereket, történeteket és világokat kell alkotnunk, amelyek a készülékek, platformok és generációk közötti szakadékok felett állnak."

298.
298.
ADMlN
#297: Persze, hogy felesleges. Olyanokkal nem lehet vitázni akiknek az a hitvallása, hogy csak a Sony papa csinálhat bármi jót. De ez nem jelenti azt, hogy ettől még nem lehet vicces. :)
297.
297.
delphijos
Kicsit azért felesleges a vita, mert ha jön egy “mindenre IS” game, úgyse tudjuk meg soha hogy milyen lehetett volna ha csak Series X-re jön. Majd ha ilyen is lesz, akkor valamennyire lesz összehasonlítási alap. Én a sokkal gyengébb CPU miatt vagyok kicsit szkeptikus ( persze csak a S-nél ) , meg a töltési idők miatt.
290.
290.
frankdelgado
Azt..mennyi hozzászólás, úgy látszik semmi sem érdekli annyira a forumozókat, mint egy xbox hír...
288.
288.
godach
#287: Jah, az lemaradt, hogy végül csak megjött ps+ba egy herélt változat.
286.
286.
godach
#282: Sajnos nem. Bár elvoltam a 2 és Autosporttal is és a mostani grid jobb ezeknél de még így sem ér közelébe sem az elsőnek, szerintem.
282.
282.
Duken
#280: De mit néztem el a sonynak. Írtam hogy ebben fszfejek voltak. A Grid nem is gondoltam volna hogy olyan jó hogy egy lapon lehet említeni a Forzával. Az új grid részre is értendő?
280.
280.
godach
#278: Erről az elnézésről beszéltem a Sony felé egyébként. Nem kell árnyaltabban nézni. Sokkal érthetőbb lett volna, ha azt az űrhajós bagázs vágják ki bár az sem lett volna jogos.
Információképp (mivel én viszont nyomok autós játékokat, a Gran Turismo 2-3 majd a Grid után ez volt az az autós stuff, amire büszke lehetett a játékos a Forza mellett.
277.
277.
ADMlN
#272: "Elkezdenek személyeskedni és a végén még én vagyok a hülye aki kilóg valamiféle beleképzelt” közösségből”"
Jajj, te szegény, kérsz egy puszit a pocakodra?
Ezt az áldozat imázst meg igazán befejezhetnéd, mert ezt a személyeskedést te kezdted el réges-régen. Az ahogy itt játszod miatta az agyad csak tovább erősíti azt az alattomos, álszent, többreget használó, sunyi képet ami kialakult rólad. Így ne csodálkozz, ha kivet a "közösség"...

"Lehet velem értelmesen beszélgetni"

wheeze.jpg

#273: Ahhoz képest mennyire nem érdekel a "zümöggés"-em, meglepően sokat tudsz rajta hisztizni...
275.
275.
Duken
#274: Jó van akkó!:D
274.
274.
godach
#273: Miért, itt nem lehet velem értelmesen beszélni? Messengert meg ne hozd fel, mert nem volt ott ilyesmi téma. Itt is egy másik cikk alatt, lehet adminnal nem fogok egyetérteni. Téma választja.
Egyébként, ne éld bele magad nem nyomozunk utánad, mint ahogy mondtam is, véletlen futottam a minap bele a cikk alatt ebbe a párbeszédbe, amit mintha láttam volna már idén párszor. Rálestem a dátumra és nevettem egyet.
A lentebb hsz-edre reagálva meg csak te tehetsz arról. Az, hogy valamit úgy kezdesz hogy művészlélek vagy és komoly ember valószínüleg azért értékeled a Sony játékait... Nonszensz :D
273.
273.
Duken
#272: És érdekes hogy messengeren veled is lehetett értelmesen beszélgetni. Csak nem értem ki neked admin hogy ennyire elvakultan véded, annak ellenére hogy én békülékenyebb hangnemet ütöttem meg mégis folytatta a sértegetéseit, mind irányomban és kawada irányába. Olvasd visza itt a kommenteket, nem kell évtizedekre visszamenőleg keresgélned. Egyébként nem izgat hogy zümmög itt nekem, szórakoztató ahogyan erőlködik de azért ha nem hagyom szó nélkül a személyeskedéseit, kérlek nehogy én vagy kawada legyen már az értetlen.
272.
272.
Duken
#267: Pont ugyanígy érzek, nem lehet értelmesen beszélgetni mert minden kritikát támadásnak vélnek. Elkezdenek személyeskedni és a végén még én vagyok a hülye aki kilóg valamiféle beleképzelt” közösségből” Egy közösségről ott beszélhetünk ahol emberek személyes kapcsolatban állnak. Itt egy csoportosulás van aminek én is ugyanolyan tagja vagyok mint te vagy bárki más!
Most sem fikáztam az xboxot hanem reagáltam admin vádaskodásaira. Mit szűrsz le? Hogy nem lehet értelmesen beszélgetni velem? Ne haragudj de ez azért elég furcsa és elfogult hozzáállás. Nyugodtan másolj be még ide régi linkeket ( bár elég ijesztő, hogy ilyenekre ennyi energiát fecsérelsz) ahol dicsértem az ms szolgáltatás felé tett erőfeszítéseit vagy ahol a sonyt kritizáltam, mert bizony van ilyen is. Lehet velem értelmesen beszélgetni ha nem közösség romboló személyeskedéssel reagálnak.
267.
267.
godach
#265: Én sem veszem sértésnek, inkább idegesítő hogy értelmesen nem lehet ezekkel az emberekkel beszélgetni. Ugyan az a téma, mint a Nintendonál. Menjél Mariozni. Fél sem hozom már a témát mert aki ennyire szűk látókörű, azzal felesleges. Hozzáteszem 1-1 Márió rész között is sokszor annyi újítás van, hogy hihetetlen.
265.
265.
delphijos
#263: Nézd, ha a "beredezésekről" beszélünk, kicsit olyan a veszekedés mintha a Tchibo meg a Nespresso kapszulás gépeken menne a cicaharc...Az lehet hogy az érvekben nem értünk egyet ha valaki egy álatalam birtokolt "eszközről" más véleménnyel van ( tegyük fel rossz ) , de akkor se tudom személyes sértésnek felfogni.

Lassan a gen vége felé a saját ABSZOLÚT MAGÁNVÉLEMÉNYEM a következő:

Egyáltalán nem bántam meg az X vételét, és elmondhatom hogy elsődleges konzolként funkcionál, a minőség, a BC , a GP mind mind nagyon hasznosnak bizonyult.Ugyanakkor ha végiggondolom csak azt hogy ha csak az egyik gépem van, akkor hány olyan címről maradtam volna le, ami valamennyire "meghatározó" volt ebben a gen-ben számomra, akkor meg azt mondom hogy a ps "hiányával" vesztettem volna többet. Részemről ennyi.
263.
263.
godach
#261: Én kicsit szomorúnak találom, hogy ha az Ms bármit is csinál, arra mindig jön a fikaáradat. Érdekes módon a ps-nek meg olyanokat élnének, hogy az csak ihaly.
Egyik haverommal szoktam erről vitázni, aztán nemrég mutatott egy statisztikát, mit részesítenek előnyben a Ps5-nél majd a tulajok és valami marha ágy arányban nyert a kompatibilitás. Pedig mindig azt olvasom érvként hogy ez nem plusz dolog az Ms-nél és nem fontos a ps tulajoknak. Mondjuk az EA Acces se volt aztán meg rácuppantak mint az állat.
Lényegében nem zavar annyira csak ha ennyire rá van hagyva minden a sonyra a generációnként 20 exért akkor nem lesz jó vége.
261.
261.
ADMlN
#251, #255: Ha az ember mindig rájuk hagyja, elkanászodnak. Plusz az évek alatt bűnös élvezetté vált számomra. Roppant szórakoztató tud lenni azt figyelni ahogy megpróbálnak összerakni egy "pártatlan" és "összefüggő" érvelést amellett, hogy miért szar minden amit az MS csinál és miért jó minden amit a Sony. Ennél már csak az a viccesebb ahogy triggerelődnek mikor megmondod, hogy fanboyok.
260.
260.
Duken
Oh a régi szép idők srácok! Hogy elteltek az évek mi? :)
258.
258.
godach
#257: Én kétszer tettem le egy óra után. Túl sok volt már az effekt. Káoszt éreztem csak és nem gyönyörű, részletes látványvilágot.
Aztán pár hónappal később elővettem újra és teljesen előről kezdtem. Le se bírtam rakni. A sztori nagyon megfogott és a képességek is jók voltak az elsajátítás után. Szerintem jó lövölde. :)
257.
257.
delphijos
#254: Érdekes volt most elolvasni, azóta X-en vegignyomtam. Jó élmény volt, de nem 9 pontos. ( ezen nem vitázni szeretnék) Annak viszont ugyanúgy nincs értelme szerintem hogy idecitálsz valami régi cikket, hogy valaki fejére olvasd hogy “már akkor is hülye voltál”....el kell ezt engedni. Néha nem értem hogy szaros tárgyak hogy válthatnak ki ilyen indulatokat.
255.
255.
Ooorky
#254: Na igen, ritka értelmes kommentjeim voltak akkoriban is.
254.
254.
godach
https://i.imgur.com/4HGLzap.png

Quantum Break teszt, 2016-ból.
Érdekes módon ismét egy érdektelen játék ami nem jött ki PS-re.
https://www.gamekapocs.hu/cikk/2824/quantum_break_teszt#comments

Na most ha azóta nem volt képes változni, csak már azért is hogy a közösség befogadja, akkor szerintetek? wtf?
El kell fogadni így ahogy van és ignorálni ha nem tetszik.
253.
253.
godach
#250: Tényleg a minap futottam bele valami tesztbe ami kb 4-5 éves lehet és ott ugyan ez ment kamgecam és Admin között.
Ő megmondta a frankót, hogy a 360 nem szar csak pont nem érdekeli egyetlen játék sem rá, ezért szar de amúgy ha lesz valami akkor vesz ilyen konzolt mert a sony az jó de az xbox az szar. Ott is leírtad értelmesen, itt is és azóta eltelt 4 év.
Minek? Komolyan minek a rá pazarolt energia?
251.
251.
supair
#250: Nem ertem egyaltalan minek pazarolsz akar egy betűt is rajuk......ennel en Teged tobbre tartalak.Emellett teljesen felesleges is.
250.
250.
ADMlN
#249: Majd legközelebb jobban igyekszem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...