Ruben Fleischer rendezheti az Uncharted-filmet?

  • Írta: sirdani
  • 2020. január 12.
  • Cooltúra
Miután a hónap elején Travis Knight kifarolt Nathan Drake kalandjainak a megfilmesítéséből, a Sony teljes gőzerővel nekiállt új rendezőt keresni a helyére. Úgy fest, kiszemelték az ideális jelöltet.

Pár hete Travis Knight, vagyis az Uncharted-film hatodik rendezőjelöltje is magára hagyta a projektet, ezzel pedig a 2020 decemberére tervezett premiernek is garantáltan búcsút mondhatunk. A filmet viszont mindenképpen szeretné leforgatni a Sony, így már meg is kezdődtek a találgatások, hogy vajon ki jöhet Knight helyére.

A legfrissebb értesülések szerint a Sony Ruben Fleischert, a Zombieland: Double Tap és a Tom Hardy főszereplésével készült Venom rendezőjét szemelte ki a posztra. A szereplők kapcsán némileg kisebb a jövés-menés, a jelenlegi felállás szerint az új Spider-Man-filmek sztárja, Tom Holland kapja a főszerepet, míg Mark Wahlberg alakíthatja majd Sully karakterét.

9.
Zelgadis187
Inkább felejtenék el az egészet.
7.
Őrnagy
Marky Mark egyszerűen minden szerepre ideális, komolyan!
6.
KopyAti
5.
Yanez
#2: Zombieland 2 jó volt, de voltak benne szarságok, amelyek túl komolytalanná tették. Az első részben a mérték tökéletes volt. Azért a második is tetszett, annak ellenére, hogy túl hálivúdos lett.
4.
#3: Még igy is jobb, mint egy Midway vagy bármi egyéb amit a stúdiók ránk köpnek.
Persze a horror-komédia kategóriában nem ér fel az idei Ready or Not-hoz például, de akkor is, legalább valami stilusa van.
3.
Macifasz
Csak azt ne. A Venomnak a címét és a karakter külsejét leszámítva semmi köze nem volt a karakterhez, valamint a Zombieland 2 is borzalmasan gyenge lett az első részhez képest. Remélem kamu hír vagy ha nem, akkor hamar lelép ő is.
2.
A Zombieland 2 szerintem remek kis mozi lett, hatalmas zseni ez az ember valahol.
Aztán időről időre fogja magát és tipikus stúdió csicskaként, a szabályokat jól betartva beáll tisztes iparosnak.

Én ezt az Uncharted filmet alapból se várom, ha meg ő vállalja el, akkor nálam az nagy minusz tőle.
1.
Matt8888
Várjuk még ezt ki, ahogy szoktuk
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...