Újabb rendező farolt ki az Uncharted-film mögül

  • Írta: fojesz
  • 2020. január 2.
  • Cooltúra
Link másolása
Lapértesülések szerint Travis Knight is kiszállt az Uncharted-film munkálataiból, miután azok ütköznek a rendező más projektjeivel. A mozi ennek ellenére elkészül, már a hetedik direktort keresik hozzá.

A Deadline számolt be róla, hogy Travis Knight, az Űrdongó és a Kubo és a varázshúrok rendezője is kiszállt az Uncharted-film munkálataiból. Miután a film főszereplőjének, Tom Hollandnek meglehetősen sűrű a menetrendje a pókemberes projektjei miatt, a Sony mihamarabb belevágna az adaptáció forgatásába, Knightnak viszont ez az egyéb elfoglaltságai miatt nem fér bele.

Az Uncharted-film ezzel a hatodik rendezőjelöltjét hagyja maga mögött. A moziról 2011 óta szállingóznak a hírek, azóta David O. Russell, Neil Burger, Seth Gordon, Shawn Levy és Dan Tractenberg neve is felmerült. A Sony mindezek ellenére nem tett le az adaptáció megvalósításáról, igaz, a 2020. december 18-i premierből már nem lesz semmi. A Deadline azt is megjegyzi, hogy a Sony Holland mellett továbbra is számol Mark Whalberggel, az úriember Sullyt fogja alakítani.

24.
24.
Ez lesz a másik kajak jó film a Metal Gear Solid mellé.
21.
21.
Gykrizsi
#20: Talán az Aquamen volt az utolsó film amit láttam ami valamilyen szinten kalandfilm volt. Legalábbis annak voltak olyan elemei. De tényleg nagyon hiányzik az ilyen. Nem is értem miért kell ehhez videojáték, egy ilyen filmet olyan egyszerű összehozni.
20.
20.
Heldengeist
Hiányzik már egy jó új kalandfilm. A Nemzet aranya óta talán egy sem jött és az már több mint 10 éves. Az is jó, hogy nem az Indiana Jones-szal erőlködnek tovább. Az a film Harrison Ford és ő már kiöregedett a szerepből.

Az Uncharted története nem lenne rossz egy filmhez, de sajnos akár hű adaptáció lesz, akár újragondolás, a játékhoz fogják mérni. Én csak attól tartok, hogy megpróbálnak túl hűek lenni, márpedig a játékmenet 90% hent, ami filmben már nem mutat olyan jól.
19.
19.
Gykrizsi
#18: Szerintem könyvre sem lenne szükség, most kis túlzással egy Indy történet abból áll, hogy keresnek egy híresebb ereklyét, vagy mitológiai cuccot, írnak köré pár mondat történetet, és beleteszik a nácikat mint gonoszok. Kb. ennyi a történet szerintem egy Indy filmben, ez egy játékra is bőven elég lenne.
17.
17.
Gykrizsi
#14: 100 millió gyártási költségnél 200 millióval kell számolni, mert feleznek a mozival (fogjuk rá, lényegében a megoszlás változik hetente a mozi javára, de egy dublázás kb. visszaadja a dolgot). Így a duplát kell visszahozni, vagyis 100 millió esetén 200 millió a nullázás, és ebben általában a marketing nincs is benne, az nem szokott hivatalos lenni. Azt is tegyük hozzá, hogy az amerikai bevétel 60 millió, 21%, ami rettentő alacsony, egy feles megoszlás szokott lenni a normális, vagy 40-60%. Warcraft film 160 millióból készült, 440-t hozott, ami nem lenne feltétlen rossz, de az amcsi bevétel 10% volt, a java kínából származott, így a stúdiónak nem érte meg, nem is jön második rész. Ezt összegezve igazi rejtély, ki bólintott rá a TR2re.
15.
15.
crytek
Filmes ipar Star Citizenje
9.
9.
laquitto
#5: Nem ment jól = ~270M USD bevétel, ~100M USD költség. A sony foggal körömmel fog ragaszkodni a filmhez, ha lát benne egy fillérnyi hasznot is.
8.
8.
sanyikatarzan
Minek kell egyik platformból másikba emelni univerzmokat. Hagyják meg videojátéknak, nem érdekel senkit a film. Eseti pénzlehúzás pont mint a Tomb Raider.
6.
6.
Szelenas
Engedjék már el ezt a projectet, érdekel ez valakit?
4.
4.
PS4jacksony
Legjobb rendezők maguk a Naughty Dogos srácok lennének ehhez a filmhez......
2.
2.
Gykrizsi
Vajon miért ragaszkodnak Tom Hollandhoz, nem egy akkora zseni a csávó, arról nem is beszélve, hogy olvasva nem sokan kívánnák erre a szerepre. De ők tudják, csak a Dűne legyen király és jöjjön inkább egy új animációs pókember, az király volt.
1.
1.
n_csacsi
Most a Sony igazán eldönthetné, hogy mire fordítja a figyelmét: vagy Pókembert csinál vagy Uncharted-ot, de Holland nem tud egyszerre két helyen lenni! Nyilván a nagyobb rajongótábor miatt a Pókember film előnyt élvez, de akkor inkább legyen más fiatal színésszel megvalósítva -akinek több ideje van- vagy hanyagolják a filmet! Ami nem megy, azt nem kell erőltetni!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...