Uncharted - Mark Wahlberg lesz Sully?

  • Írta: Shifty
  • 2019. november 14.
  • Cooltúra
A Variety beszámolója szerint sikerült megtalálni, ki játszhatja majd el Nathan Drake mentorát, Victor “Sully” Sullivant. A magazin úgy tudja, Mark Wahlberg már az utolsó tárgyalásokat folytatja a stúdióval.

Nagyon úgy néz ki, hogy a hányatott sorsa ellenére tényleg lesz valami az Uncharted-filmből. A Variety most arról számolt be, hogy szinte biztos, hogy Mark Wahlberg alakítja majd Nathan Drake mentorát és pótapját, azaz Sullyt. A magazin beszámolója szerint Wahlberg már a végső tárgyalásokat folytatja a Sonyval.

Érdekesség, hogy Wahlberg már korábban is ott sertepertélt a projekt körül, eredetileg épp Drake szerepét szerette volna megcsípni. Az évekkel ezelőtt tervezett David O. Russell-féle koncepcióból végül semmi sem lett, helyette egy eredettörténetet kapunk, amiben a fiatal Drake szerepére már nem pályázhatott a színész. Wahlberg egyébként nagy rajongója a sorozatnak, így mindenképpen szerepelni szeretett volna a filmben, és úgy tűnik, az alkotók úgy látták, Sully szerepére tökéletes lesz.

A fiatal Nathan Drake és fiatalabb Sully kalandjaira koncentráló történetet Travis Knight, az Űrdongó rendezője dirigálja majd.

A filmet elvileg valamikor jövőre mutatják be.

3.
Ultimate
#2: Nemigen kell neki, a fiatal Sully sem volt éppen szálkagyerek.
https://i.ytimg.com/vi/jYWa2jNOSuI/maxresdefault.jpg

2.
Őrnagy
Na, dobj csak le gyorsan 30 kiló izmot, Marky!
1.
Duken
Hmm bajszos Marr Wahlberg.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...