Uncharted - Mark Wahlberg lesz Sully?

  • Írta: Shifty
  • 2019. november 14.
  • Cooltúra
Link másolása
A Variety beszámolója szerint sikerült megtalálni, ki játszhatja majd el Nathan Drake mentorát, Victor “Sully” Sullivant. A magazin úgy tudja, Mark Wahlberg már az utolsó tárgyalásokat folytatja a stúdióval.

Nagyon úgy néz ki, hogy a hányatott sorsa ellenére tényleg lesz valami az Uncharted-filmből. A Variety most arról számolt be, hogy szinte biztos, hogy Mark Wahlberg alakítja majd Nathan Drake mentorát és pótapját, azaz Sullyt. A magazin beszámolója szerint Wahlberg már a végső tárgyalásokat folytatja a Sonyval.

Érdekesség, hogy Wahlberg már korábban is ott sertepertélt a projekt körül, eredetileg épp Drake szerepét szerette volna megcsípni. Az évekkel ezelőtt tervezett David O. Russell-féle koncepcióból végül semmi sem lett, helyette egy eredettörténetet kapunk, amiben a fiatal Drake szerepére már nem pályázhatott a színész. Wahlberg egyébként nagy rajongója a sorozatnak, így mindenképpen szerepelni szeretett volna a filmben, és úgy tűnik, az alkotók úgy látták, Sully szerepére tökéletes lesz.

A fiatal Nathan Drake és fiatalabb Sully kalandjaira koncentráló történetet Travis Knight, az Űrdongó rendezője dirigálja majd.

A filmet elvileg valamikor jövőre mutatják be.

2.
2.
Őrnagy
Na, dobj csak le gyorsan 30 kiló izmot, Marky!
1.
1.
Duken
Hmm bajszos Marr Wahlberg.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...