Hamarosan nyílt bétát kap a Legends of Runeterra

  • Írta: sirdani
  • 2020. január 13.
  • Korai verzió
Link másolása
A League of Legends univerzumában játszódó kártyajáték január végére már elérhetővé is válik a friss infók szerint. Ugyan a végleges megjelenés még odébb van, de a bétában már a ranked játékmódba is belekóstolhatunk.

A Riot Games bejelentése szerint a Legends of Runeterra nyílt bétája január 24-én, magyar idő szerint este 20 órától lesz elérhető a nagyközönség számára. Azonban ha még január 20. előtt létrehozunk egy előregisztrációs felhasználót, lehetőségünk nyílik arra, hogy már egy teljes nappal korábban belevághassunk paklink felfejlesztésébe.

A játék néhány szerencsés számára különféle betekintő patchekben már korábban is kipróbálható volt, azonban a béta minden eddigi verziónál több újdonságot rejt majd magában. Lesz barátlista, ahol az ismerőseinket ki is hívhatjuk egy-egy meccs erejéig, de mellette ranked módban is játszhatunk, kapunk új toplistát, és több mint 20 vadonatúj kártya is érkezik majd.

A Legends of Runeterra végleges verziójának megjelenési dátuma még nem ismert, de minden bizonnyal 2020-ban számíthatunk majd a rajtra PC-n és mobilokon egyaránt.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...