Befutott a Morbius első előzetese

  • Írta: fojesz
  • 2020. január 13.
  • Cooltúra
Link másolása
Jó évük lesz a Sony-féle Marvel-filmek rajongóinak, elvégre nem csak a Venom folytatásának örülhetnek az ősszel, július végén érkezik a Morbius is. Mutatjuk hozzá az első kedvcsinálót!

A Sony a Marvellel közösen készített Pókember-filmek mellett folytatja a derék hálószövő ellenlábasait főszerepeltető sorozatát is. A Venom 2 október 2-án érkezik Andy Serkis rendezésében, előtte azonban lesz szerencsénk beülni a Morbius vetítésére, amely július 31-én kerül mozikba.

A történet szerint Dr. Michael Morbius (Jared Leto) azt követően tesz szert a vámpírokéhoz hasonló képességekre, hogy ritka betegségét unortodox módon kívánja meggyógyítani. Az előzetes természetesen ízelítőt ad mindebből, az igazán érdekes azonban az, hogy két jelenet is arra utal, hogy a Morbius gyenge szálakon ugyan, de kapcsolódik majd a Sony Pókember-filmjeihez és így a Marvel filmes univerzumához.

Az első utalást a videó második percének tizedik másodpercénél keressétek, amikor is Morbius elsétál egy Pókember-graffiti előtt, amire valaki a "gyilkos" feliratot fújta rá. Az egy dolog, hogy a rajz a PS4-es Pókember-játékból van (ahol ráadásul a Tobey Maguire-kosztümöt promózták vele), de a kiszólás is logikusnak tűnik a legutóbbi Pókember-film tükrében. A második kapocsért pedig további fél percet kell tekernünk, ahol nem más, mint Michael Keaton szól oda hősünknek. Habár a trailerből nem derül ki egyértelműen, hogy Keaton kit alakít a filmben, ha nem Adrian Toomes, vagyis a Keselyű visszatérését villantották meg nekünk, a rajongók rá fogják gyújtani a házat a Sonyra.

Ezek persze csak easter eggek, de sokan valószínűleg így is örülni fognak nekik. Ki tudja, lehet, hogy megérte tavaly újratárgyalni a Pókember-üzletet?

7.
7.
BrockSamson
Jared "tul sok" Leto. Ha jo rendezot kap, aki vissza tudja fogni, es rendesen instrualja, akkor tud jol jatszani a csoka.
6.
6.
TrishtanAG
#1: Nézd meg a Mr. Nobody-ban, abban zseniálisan játszik: https://www.youtube.com/watch?v=vXf3gVYXlHg
5.
5.
manderel
#4: Az már korábban felbukkant benne, Matt Smith személyében. Keaton azért volt érdekes a végén, mert ugyanabban a rab cuccban volt, mint amikor a Marvel féle Pókember filmben lecsukták. Vagyis könnyen elképzelhető hogy köze lesz a 2 filmnek egymáshoz, annak ellenére hogy ez Sony produkció.
Na ez az utalás kellett bele, hogy a Marvel fanokat felcsigázza.
4.
4.
#3: Kellett a főszereplő mellé egy színész, aki miatt érdekelhet a film.
3.
3.
kirschakos
A vége komoly volt Keaton felbukkanásával, de amúgy ez olyan semmilyen előzetes lett számomra :S Azért kiváncsi vagyok rá.
2.
2.
PaprikaJancsi
Annyira nem volt rossz ez az előzetes, még akár egy közepes film is lehet belőle. Legalább a Venom filmnél legyen jobb.
1.
1.
Ez a Lared Jeto úgy látszik, hogy a hasonszőrű megafilmekben látja a jövőjét. Hát nem tudom, nekem annyira ellenszenves ez az ürge, hogy hihetetlen.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...