A héten ingyen játszható az ArmA III

  • Írta: sirdani
  • 2020. január 15.
  • Akció
Link másolása
A legendás katonai szimulátor a következő napokban nem csak ingyen próbálható ki minden Steam-felhasználó számára, hanem mind az alapjáték, mind pedig a DLC-k az eddigi legalacsonyabb áron vásárolhatóak meg.

Aki vevő a realisztikus háborús játékokra, annak mindenképpen egy kihagyhatatlan ajánlattal készült a Bohemia Interactive a hétre. Január 20-ig ugyanis bárki ingyen fejest ugorhat az ArmA III-ba, hogy kipróbálja magát a modern hadviselés rejtette kihívásokban. Az akció ideje alatt lehetőséget kapunk végigjátszani az egyjátékos kampány küldetéseit, de mellette a fő attrakciók, vagyis a co-op és a multiplayer játékmódok is korlátozások nélkül játszhatóak lesznek.

Ami pedig még ennél is jobb, hogy egy eléggé nagy árcsökkentést is kaptunk az akció időtartamára. Az alapjátékot 8,39 euróért adhatjuk hozzá a könyvtárunkhoz, a repcsikkel, helikopterekkel és gokarttal felvértezett DLC-pakkot pedig 65 százalékkal olcsóbban vásárolhatjuk meg.

Az ArmA III legutóbb egyébként az ufók világába tett egy érdekes kitekintőt Contact alcímmel, ahol az űrlények és az emberiség első találkozását vezényelhettük le az általunk választott forgatókönyv szerint. A DLC trailerét az alábbi cikkünkben nézhetitek meg újra.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...