Árat csökkent a HTC, olcsóbb lesz a Vive Pro

  • Írta: sirdani
  • 2020. január 15.
  • Akció
Link másolása
A HTC hivatalosan is bejelentette, hogy végérvényesen csökkenti a Vive Pro-termékek árát. Ugyan messze még a felhasználóbarát árazás, viszont közel a 200 euró lenyesése mindenképpen üdvözölendő lépés.

A HTC 2020-ban is meg kívánja őrizni piacvezetői pozícióját a VR-fejlesztések és -tartalmak terén, így ennek érdekében több száz euróval csökkentette a Vive Pro-termékcsalád árazását. Az új felállás szerint a szemenkénti 1440x1600 felbontást ígérő OLED-kijelzővel és prémium 3D-s hangzással felszerelt Vivo Pro HMD 715 euróért lesz kapható, mely ár már magába foglalja a magyarországi áfát is.

Ha viszont a szemüveg mellé szeretnénk egy komplett bázisállomást, és persze kontrollereket is, akkor remek választás lehet a két SteamVR 1.0-val és a Vive-vezérlőkkel kibővített Vive Pro Starter Kit - mostantól 1070 eurós áron.

Amennyiben a csúcsra szeretnénk törni, és bármit megadnánk a tökéletes Vive-élményért, akkor pedig a Vive Pro Full Kitbe lesz érdemes beruházni. Ez a csomag már a precíziós tracking funkcióval ellátott SteamVR 2.0-s bázisállomásokat is tartalmazza, és mostantól 1279 euróról indul majd az árazása.

A HTC Vive Pro még a 2018-as CES során mutatkozott be, az első előzetesekért és a specifikációról szóló részletekért az alábbi cikkünket érdemes felkeresnetek.

2.
2.
csongor1996
Miért venné ezt bárki például Index helyett?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...