Disintegration - hónap végén indul a bétateszt

  • Írta: Shifty
  • 2020. január 16.
  • Korai verzió
Link másolása
A hónap végén több fázisban rajtol el a Halo egykori társalkotója, Marcus Lehto legújabb játékának, a Disintegrationnek a multiplayer bétatesztje. Első körben csak meghívásos alapon lehet bejutni, majd később publikussá válik a próbalehetőség.

A V1 Interactive és a Private Division bejelentése szerint a zárt bétakör január 28-án rajtol el PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on. Ez a kör másnap le is zárul, hogy aztán január 31. és február 1. között mindenki kipróbálhassa a csapat első játékát, szintén ezeken a platformokon.

A teszt során két multiplayer módot próbálhatunk majd ki. Az első a Retrieval, amiben az egyik csapat megpróbál leszállítani egy csomagot, míg a másik feladata, hogy ezt megakadályozza, miközben a saját zónáját is védi. A másik lehetőség a Control, amiben a csatatér kijelölt pontjait kell megszereznünk és ellenőrzésünk alá vonni. A béta során hét különböző csapatvariációból válogathatunk majd.

A Disintegration a tervek szerint valamikor idén jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Nemrég kaptunk hozzá egy félórás gameplay videót, ezt erre találjátok.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...