Switchre látogat a Metro Redux

  • Írta: sirdani
  • 2020. január 17.
  • Bejelentés
Link másolása
Az európai korhatár-besorolásokért felelős szervezet, vagyis a PEGI miatt már sejthető volt, hogy a Nintendo konzoljára tart a Metro Redux, most azonban megérkezett a hivatalos bejelentés, és még egy rövid trailert is kaptunk hozzá.

Két hete még csak találgatni lehetett, hogy igazak-e a pletykák a 2014-ben PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra megjelent csomag Switchre szánt átiratáról, az este folyamán viszont a Deep Silver és a 4A Games csapata végre megnyugtatta a rajongókat; tényleg ellátogat a hordozható konzolra a Metro Redux.

A pakk magába foglalja mind a Metro 2033, mind a Metro: Last Light optikailag feljavított verzióját, ráadásként pedig a közel 10 órányi tartalmat ígérő bónuszpályákkal teletömött DLC-ket is megkapjuk. A Metro 2033 Redux és a Metro: Last Light Redux külön-külön is megvásárolható lesz majd a Nintendo eShop kínálatából.

A Metro Redux február 28-tól lesz elérhető Nintendo Switchen.

3.
3.
Ooorky
#2: Sajnos a ezekkel a portokkal Switch-et is elérte a "majd patch-eljük később ha lesz elég eladott példány" mentalitás, Assassin's Creed 3 és Witcher 3 is sokat javult megjelenés óta, stabilan hozzák a 30 fps-t.
2.
2.
crytek
Az igen. Ennek a digital foundry tesztjét majd végignézem 15fps-t kihoznak-e a gépből. PC-n se arról híres ez a széria hogy jól futna...
1.
1.
szinkron
És a látogatás után hazamegy?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...