The Elder Scrolls Online - ez év Skyrimről szól majd

  • Írta: fojesz
  • 2020. január 17.
  • Letöltés
Idén is folytatódik a The Elder Scrolls Online támogatása, a korábbi bejelentésnek megfelelően ezt az évet Skyrim vidékének szentelik majd a fejlesztők. Itt vannak az első részletek!

A ZeniMax Online Studios a tavalyi The Game Awards során már célozgatott rá, hogy ezt az évet Skyrimnek szenteli, a minap pedig leleplezte, hogy milyen menetrend mentén nyitja majd meg előttünk Tamriel leghidegebb területeit.

A legfrissebb éves eseménysorozat a The Dark Heart of Skyrim címet viseli, aminek a keretein belül négy nagyobb kiegészítőre számíthatunk majd: az első egy dungeoncsomag lesz, amely februárban érkezik Harrowstorm alcímmel, míg a második, a Greymoor május 18-án jelenik meg PC-re, valamint június 2-án PS4-re és Xbox One-ra.

A Greymoor nagyobb falat lesz (ez dobozos kiadást is kap), amely 30 órányi sztoriküldetést ígér Skyrim nyugati felén. A készítők szerint a The Elder Scrolls eddigi legsötétebb történetét készülnek elmesélni nekünk - ebből egyébként a fenti előzetes is ad egy kis ízelítőt.

A kiegészítő emellett számos apró javítást és mechanikát hoz magával, az Antiquities-rendszer például egy régészes minijáték lesz, amelynek a keretein belül mindenféle gyűjthető relikvia után kajtathatunk a játék világában.

Az év második felében hasonló ütemterv szerint érkeznek a további kiegészítők, de ezekről még nem tudunk semmit.

23.
Ultimate
#19: Pont ezért nem áll le veled senki vitázni a F76 méltatásod óta. :)
22.
Duken
#19: +1 bszki megvilágosodtam. Tényleg azok viselkednek így. Viszont most már bánt hogy bsztattam a gyereket. Nem tehet róla!
21.
Ultimate
#18: Pont azért találod rohejesnek mert hiába írtam le N+1-szer miért tartom ilyennek te bejöttél és bebüfögtél egy marhaságot.
20.
Formula1fanatic
#12: Fallout 4-et is szidták, pedig abban is megvan a tipikus beth hangulat, főleg survival módban jó:) Én anno az első két résszel is nagyon sokat játszottam amik totál eltérnek a beth féléktől, na meg azok még komolyabb statolós rpg-k voltak. Nekem a kingdom come is eléggé beadja manapság. Általában ami valamiért kiemelkedő, az egyszerre megosztó is tud lenni. Ezt a jelenséget már megfigyeltem az idők folyamán. Ha nekem valamiért nem tetszik egy játék akkor nem foglalkozom vele, és nem járok be minden róla szóló topicba köpködni rá mert minek. Sokan ebből sportot űznek itt a fórumon, megmondom őszintén az ilyen embereket nem sokra tartom. Legalja.
19.
PiszkosFred
#18: Csodálom a türelmedet, amikor ezekkel az autistákkal vitatkozol... :)
18.
Hab
#17: Szövegértelmezés se megy. Nem mondtam hogy írd le, pusztán röhejesnek találom a viselkedés. Mások kritizálnak akkor felháborodsz.
17.
Ultimate
#13: N+1 alkalommal le lett írva miért.
Nem fogom ùjra.
16.
Hab
#15: Te se nagyon tudsz objektíven érvelni.
15.
Nyarlako
#13: Mert egy fostenger. Az egyetlen erénye a zene és néhol szép a táj. Minden más okádék.
14.
Hab
* rossz szót szól SW-re.
13.
Hab
#4: Röhej, hogy ha valaki se-re egy rossz szót szól valaki akkor kiakadsz, de a skyrim amit a kritikusok és a játékosok is imádták az egy fős tenger. Talán neked sem kéne fikázni, ha már mástól sem tűröd el.
12.
kryszisz
#11: Most toltam végig újra PS4-en, laza 180 órába telt, és még mindig imadtam minden percét, annak ellenére, hogy a Morrowindet és az Obliviont jobban szeretem. Viszont pl. fejlődési rendszer, dungeonok kidolgozása, mágiahasználat, világ felépítése terén simán a legjobb rész szerintem. Igen, a fő sztoriszál valóban gyengus lett, de az a Bethesda címekben amúgyis mindig alibi jelleggel van csak jelen (Talán a Fallout 4 sztorija emelkedik csak ki a Bethesda átlagból), úgyhogy ez nem egy hatalmas probléma. Egy szó mint száz, én is imádom, és a mostani Bethesda fiaskók ellenére is várom a hatodik részt.
11.
Formula1fanatic
#4: Annyit még hozzátennék a félreértések elkerülése végett, én magam is imádtam a 3-at és a 4-et, de az 5-öt is, tudom mik a különbségek a címek között, de a lényegi rész az a megmagyarázhatatlan atmoszféra, a felfedezés öröme és a stílus az mindegyiknél ugyanaz és hozza amit kell. Az 5. részt később én is moddoltam a saját ízlésem szerint, bizonyos ágakat már úgy toltam végig.
10.
Formula1fanatic
#4: Nem nagyon mozgat meg, hogy te mit gondolsz a játékról :D Nem is értem minek kellett ezt most leírnod mi volt a célod vele, hogy megtéríts vagy csak jól esik belerúgni az általad annyira gyűlölt termékbe? Van baj itt bőven.
9.
Formula1fanatic
#8: Ki mondta, hogy minden szempontból köze van egymáshoz?Nem is ez volt a lényeg túl sokat képzelsz bele egy egyszerű kijelentésbe. Előbb írtam le ugyanaz a világ ugyanaz a név, erről meg az ugrott be mennyivel jobb lenne egy TES6, mint a számomra érdektelen TES online. Nem értem miért olyan nehéz ezt megérteni :D
8.
VoidPancake
#3: A cég, A termékéről szól a cikk, és neked az a gondod, hogy nem B cég B terméke a fókusz a B cégnél? Azon kívül hogy a 2 két termék egy közös képzeletbeli világon osztozik, semmi köze a kettőnek egymáshoz, ez a lényeg.
7.
Ooorky
#4: Jó eséllyel kilövik a szabad mod-olhatóságot is, veheti majd a pahaszt bethesda petákért a creation club-os szrokat.
6.
Ultimate
#5: Szerettem a morrowindet és a 4-et. A Skyrim viszont már borzalmas csalódás volt. Képtelen a beth fejlődni.
5.
NDee
#4: Miért van olyan érzésem, hogy nem annyira kedveled az ESO-t? :D
4.
Ultimate
#1: De jó is lesz. Az elavult borzalmas idejétmúlt motor az undorító animációival, és a bethesda szokásos MMO szintű küldetéseivel és feladataival... Aztán majd megspékelik F76 szintű gerinctelen féreg húzásokkal és persze majd vagy 20 patch kell neki hogy normálisabban működjön valamint ha még akkor lesz modder akit érdekel lehet várni hogy a modderek rendbetegyék mint a Skyrimet ami egy mocskosul túlértékelt dögvész volt alapból....
3.
Formula1fanatic
#2: Nem mondod? Attól azért még leírhatom, hogy mit látnék szívesen TES-ből nem? Merthogy mindkettő ugyanabban a világban játszódik, nem tudom vágod e, nem véletlen TES a neve mindkettőnek.
2.
VoidPancake
#1: Két külön cég csinálja, de semmi gond.
1.
Formula1fanatic
Inkább szólna a TES6-ról de az még messze van...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...