Áprilisban rajtol az új The Walking Dead-sorozat

  • Írta: fojesz
  • 2020. január 20.
  • Cooltúra
Link másolása
A Television Critics Association éves összejövetelén derült fény arra, hogy mikor kerül adásba a következő The Walking Dead-mellékág, a tinédzsereket főszerepeltető The Walking Dead: World Beyond.

A The Walking Dead: World Beyond eseményei tíz évvel később játszódnak, mint a The Walking Deadé, és egy csapat tinédzser történetét követhetjük majd figyelemmel, akik már a zombiapokalipszisbe születtek bele, és relatíve védetten, szervezett körülmények között, egy kilencezres közösség részeként cseperedtek fel. A mellékág nyilván azzal nyit, hogy hőseink maguk mögött hagyják a menedéküket - a sztoriról ebben a cikkünkben olvashattok bővebben.

A minap kiderült az is, hogy az új mellékág rajtja már nincsen messze, az AMC április 12-én, vasárnap, vagyis az alapsorozat tizedik évadának szezonzáróját követően tűzi műsorra a World Beyondot. Habár a The Walking Deadből már a tizenegyedik évadot is berendelték, a következő spinoffot nem fogják így elhúzni a készítők, az ugyanis mindössze két, egyenként tíz epizódot felvonultató szezont kap majd, és ez idő alatt teljesen le is zárják a történetét.

A The Walking Dead: World Beyond legutóbbi előzetesét erre találjátok.

2.
2.
markoci555
#1: Meleg karakterrel kapcsolatban nem kell aggódnod, én már el is felejtettem hogy az, és a kommentedről jöttem rá kire utalsz :D én imádom a karakterét, egyik legjobb átalakuláson megy át.
sajna ugyan úgy ellaposodott mára, de az eleje nagyon tetszett,jobban mint az eredeti

ennek viszont egy próbát sem adok meg, elegem volt a walking dead-ből
1.
1.
godach
Rálesek majd erre, mert szó ami szó amennyire elfordultam az eredeti szériától a nyolcadik évad után, és bár nagy kedvenc volt a fearthe mellékág első évada (a másodikból még az elején járunk, elment a kedvem a meleg karakter miatt itt is) régen rajongtam a TWD szériáért.
Szóval, reménykedem kicsit. Ha meg nem hát akkor se lesz vége a világnak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...