Dark Souls - itt az újabb speedrun-rekorder

  • Írta: sirdani
  • 2020. január 20.
  • Érdekesség
Link másolása
A soul streamer Squillakillának ezúttal olyan eredményt sikerült elérni, amit előtte még soha senki másnak a világon; mindenféle életveszteség nélkül gyűrte le az eredeti Dark Soulst, és annak elnyűhetetlen ellenfeleit.

Az új speedrun egy „no damage” run volt, vagyis a „no hit” menetekhez képest itt nem csak az ellenfelektől volt tilos benyelni a sebzéseket, hanem még az olyan környezeti tényezők sem ejthettek főszereplőnkön karcolást, mint a tűzforró lávafolyamok, vagy a kisebb zuhanások.

Ez azt jelenti, hogy Squillakilla úgy baktatott végig többek között Blighttown vékony létráiról és sötét járatairól elhíresült pályáján, hogy végig 100 százalékon maradt az életereje. Ráadásul mindezt egészen remek idő alatt, mivel a starttól az utolsó boss legyőzéséig csupán 3 óra 26 perc és 31 másodperc telt el. A teljes végigjátszást az alábbi videóban nézhetitek vissza:

Ha pedig ti is kedvet kaptatok volna a játékhoz, akkor figyelmetekbe ajánljuk a felújított, Remastered-verziót, melyről a részletekbe menő tesztünket az alábbi linken olvashatjátok.

33.
33.
delphijos
#10: Pont ez az. Sajnos ma már én is olyan casual vagyok, hogy nincs türelmem ehhez. Ma már nem is értem hogy tudtam pl. egy FFT-bár 1000 órát ölni. Persze, az más jellegű kihívás volt, de akkor is....
17.
17.
Caleon
Bloodborne és DS3 platinám van, de Nioh-t feladtam az irányítás miatt. Szeretem a zsánert, sok sikerélményt ad, megtérül a befeccölt erőfeszítés.
15.
15.
kryszisz
#7: Én is. Mármint nagyon-nagyon-nagyon sok szenvedés árán végigjatszottam az összeset, DS3-at meg a BB-t ki is platináztam, de máig azt mondom, hogy inkább kitartó voltam, mint jó:D De, ahogy mondod, egy 8 órás műszak után az ember nem biztos, hogy szenvedni akar leülni a gép elé, így pl. egy Sekito-t már meg sem fogok venni szerintem soha, mert tudom, hogy csak felb*szná az agyam.
10.
10.
godach
#7: Ez hülyeség. Ugyan úgy elszórakozok ezekkel mostmár, mint akármilyen könnyedebb játékkal.
Tévhit, hogy ehhez kiváltságosnak kell lenni.
Türelem kell. Még reflex sem mint egy CS vagy Q3-nál.
9.
9.
DarkLord
Én jónak tartom magam ebben a kategóriában , na jó a jónál kicsitt jobbank :D De , azért az ilyen emberek már betegek ez már szinte a lehetetlen kategória, amiket páran csinálnak.
7.
7.
crytek
#6: Jaja talán a vilàgon valaha volt egyetlen széria amin a walktrogh videok sem segítenek..
Ezt sajnos meg kell tanulni játszani. És valljuk be aki munka után beesik a gép elé az játszani akar nem tanulni.
Máig csodálom azokat akik ezekkel tudnak játszani
6.
6.
zozo76hun
Nemreg bevasaroltam a PS-STROREban, learazas alkalmaval a Dark Souls 3-at. Meg azt a rohadt szemetlada elso BOSSt sem birtam kinyirni. Hagytam az egeszet a francba, nem nekem valo ez... :D
5.
5.
crytek
Anno ilyen videok kapcsán aktiváltam. Aztàn amikor az első lépcsőfok miatt is haltam percenként kokstatáltam, hogy egy rakás szar vagyok és ez nem az én játékom :(
4.
4.
godach
Ez itt olyan, de olyan egyszerűnek tűnik :P
1.
1.
Yanez
Ilyen cikk mellett szégyelje magát az, aki nehéznek hívja a Souls játékokat. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...