Most 1 dollárért akár egész Európát meghódíthatod!

  • Írta: sirdani
  • 2020. január 22.
  • Akció
Link másolása
Ismét remek ajánlattal várja az önjelölt stratégákat a Humble Bundle csapata, melyben ezúttal az Europa Universalis IV kapja a főszerepet. Az alapjáték mellett a legizgalmasabb kiegészítők is akciósak.

Mint ahogyan az lenni szokott, az új Humble Bundle ismét három különböző szintből épül fel, melyek közül ezúttal talán az első, a mindössze 1 dolláros szint az, ami a legérdekesebb.

Ezért az összegért az Europa Universalis IV alapjáték mellé megkapjuk az Art of War, a Res Publica, a Wealth of Nations, az American Dream DLC-ket, illetve az előrendelői extrákat, valamint a Digital Extreme Edition Upgrade pakkját is.

Ha többet fizetünk, mint az átlag - ez jelen pillanatban 9,6 dollár - akkor kapunk még néhány érdekes DLC-t a Common Sense, a Rights of Man, a Mare Nostrum, a The Cossacks és az El Dorado képében.

A legmagasabb szinten pedig 17 dollárt kell leszurkolnunk, de ezért mindezeken túl a mienk lehet még a Golden Century - Immersion Pach, a Dharma, a Rule Britannia, a Cradle of Civilization, a Third Rome és a Mandate of Heaven kiegészítő is.

A Humble Europa Universalis IV Bundle az alábbi linken még 13 napon át lesz elérhető.

2.
2.
Ooorky
Ck2 után egy újabb bundle amit megvettem, de úgyis Vic2 marad az örök kedvenc.
1.
1.
Juha
Sajnálom ilyenkor, hogy nincs időm ilyenekkel játszani, régen az EU2-3-al 4-5 órát egyhuzamban simán elvoltam, állandó barátnő mellett ez a játékidő 1-2 órára csökkent, feleségnél 0,5-1 órára, gyerek után heti 1-2 órára, várom az ovit, hogy a szabadság alatt legalább elindítok valami olyan játékot, amibe bele is kell kicsit ásni magának az embert.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...