Hátulról is megmutatta magát az Xbox Series X

  • Írta: fojesz
  • 2020. január 22.
  • Pletyka
Kiszivárgott két fotó az új generációs Xboxról, az egyik pedig hátulról is megmutatja a konzolt, így most már szinte majdnem biztosan tudjuk, hogy milyen csatlakozókkal érkezik majd a masina.

Azért csak "majdnem biztosan", mert a fotók egy prototípus alapján készültek, elképzelhető, hogy az év végén boltokba kerülő változat hoz magával változtatásokat ehhez képest.

Ennek ellenére a képek valódinak tűnnek, eredetileg a NeoGAF-on tűntek fel, később pedig a Microsoft-ügyekben jól értesült Thurott is leokézta őket. Az már csak a slusszpoén, hogy egy felhasználó még a Microsoft-fiókjához is hozzá tudta rendelni a gépet a hátulján lévő sorozatszám alapján.

De lássuk a csatlakozókat! A borítás elején található USB-port mellé hátul két másikat is kapunk (méghozzá a SuperSpeed fajtából), emellett látunk még egy táp-, egy Ethernet- és egy Toslink-csatlakozót is. Ezenkívül 2.1-es HDMI-kimenetnek örülhetünk majd (a HDMI-bemenettől pedig elbúcsúzunk), illetve egy Kensington-zár is befigyel, de elképzelhető, hogy ez csak a prototípus védelmére lett kialakítva.

Ahogy nehéz kibogozni azt is, hogy mi célt szolgálhat a HDMI-csatlakozótól balra elhelyezkedő hosszúkás port. A Thurott tippje szerint ez csak a prototípus sajátja, és mindössze arra való, hogy megkönnyítse a mérnökök diagnosztikai feladatait, a Digital Foundry szerint azonban nem kizárt, hogy a konzol belső tárhelyét bővíthetjük majd ki a segítségével. 

Akárhogy is legyen, most már csak hetek kérdése, hogy többet is megtudjunk az új generációs konzolokról - akkor biztosan okosabbak leszünk!

Ezek is érdekelhetnek

71.
Nyarlako
#70: A Mortal Kombat is mégis van róla szó, cikk de még video is az oldalon.
69.
Nyarlako
#67: Csak a méret a lényeges aliexpress linkre tromfoltam egy másik aliexpress linket egy félméteres dildóval.
67.
godach
#64: Gőzöm sincs, nem láttam viszont azt igen, hogy bár a modik elnézi, megszokták a szabadszájú tagokat, sokszor elő fordulna hogy finomabban is lehetne fogalmazni, csak hát ha nem szólnak...
Részemről np csak mint mondtam, ha úgy kelnek fel hogy viszket a tenyerük és még jogos is, sajnálnám kicsit.
66.
Duken
#64: Miért mit mondtál? Finomabban megfogalmazva?
65.
Duken
#63: +1 Ps5 első napos lesz de köv genbe már én is veszek egy xbox-ot. Nem rögtön de miután megjelent rá az új Fable, Halo, Hellbladeakkor beszerválom és pótolom azt a pár címet is rajta amit ebben a generációban nem tudtam. Ami érdekel, Gears széria, Halo széria, Fable, Sea of Thifes, esetleg a Forza Horizon. Remélem több címük lesz köv genbe!
64.
Nyarlako
#62: Ebben mi volt extrém vagy sértő bárkinek?
63.
Pain
#56: Én pont azon agyalok, hogy a PS5 mellé veszek majd egy boxot is. Ideje pótolnom azt a néhány kimaradt címet ami érdekel. Viszont nagy dilemma, hogy megvegyem az újat, vagy XoX legyen a befutó, főleg akkor, ha kicsit esik az ára az új gen érkezésével.
62.
godach
no offense, de mintha kicsit túlzásokba esnénk.
Értem én, hogy húzgáljuk az oroszlán (moderátor) bajszát, de na..
Személy szerint sajnálnám ha ez a lassan összeszokott társaság megritkulna.
61.
Nyarlako
#60: kimoderált üzenet
60.
Kawada
#59: https://www.aliexpress.com/item/32665307469.html

És a méret itt is számít... :)
59.
Duken
#56: Szerintem az nem lesz elég. Pár dolgot bele is kell majd dugnia hogy megfelelően működjön.
57.
delphijos
#29: Igen, ugyan nem részleteztem, de tudott dolog hogy a mostani BC nem “teljes” “nativ” emuláció, de az hogy minimum ez megmarad ( a mostani választókkal ) az gyakorlatilag 100 %
56.
Yanez
#54: Ha sima slimed van, akkor mindenképp rohadt jó vétel lesz a Series X! XOX mellet viszont ráér a vétele kb 2 évet. Szóval sok örömöt hozzá! Aztán ne felejtsd el néha megpaskolni a fenekét!
55.
godach
#53: np.
Kezdem megszokni aztán már nem dúl fel annyira xD
54.
godach
#52: Nemnem. Sima slim-em van.
Hajtottam rá, de kiderült hogy jön az új és mivel még elvagyok ezzel is, így gépbővítésre adtam a fejem. Illetve fejlesztésre mert kell még (mostmár) az a +8gb ram. Ha a megjelenésig belefér, akkor egy switch az álmom még.
53.
Kawada
#52: Jójó, de annyira objektíven pártatlan, hogy akármi is van, első napos vétel a SEX. :)

(godach: csak csípkelődök, semmi komoly ;) )
52.
Yanez
#49: Neked véletlenül nem egy XOX-ed van?
50.
Neotechtr
#47: Nekem, ahogy az előbb láttam, valamelyik témánál megmagyarázta, hogy a gamer monitor szar képet ad, a TV meg jó. Szóval érted.
49.
godach
#47: Nekem sem, így első napos vétel lesz szerintem :)
48.
Ps fanboy
#47: Igen az számomra is kikristályosodott ennyi idő után. :)
47.
Duken
#39: Pedig Ultimate már veri rá. Nincsnek nagy igényei. XD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...