Hátulról is megmutatta magát az Xbox Series X

  • Írta: fojesz
  • 2020. január 22.
  • Pletyka
Link másolása
Kiszivárgott két fotó az új generációs Xboxról, az egyik pedig hátulról is megmutatja a konzolt, így most már szinte majdnem biztosan tudjuk, hogy milyen csatlakozókkal érkezik majd a masina.

Azért csak "majdnem biztosan", mert a fotók egy prototípus alapján készültek, elképzelhető, hogy az év végén boltokba kerülő változat hoz magával változtatásokat ehhez képest.

Ennek ellenére a képek valódinak tűnnek, eredetileg a NeoGAF-on tűntek fel, később pedig a Microsoft-ügyekben jól értesült Thurott is leokézta őket. Az már csak a slusszpoén, hogy egy felhasználó még a Microsoft-fiókjához is hozzá tudta rendelni a gépet a hátulján lévő sorozatszám alapján.

De lássuk a csatlakozókat! A borítás elején található USB-port mellé hátul két másikat is kapunk (méghozzá a SuperSpeed fajtából), emellett látunk még egy táp-, egy Ethernet- és egy Toslink-csatlakozót is. Ezenkívül 2.1-es HDMI-kimenetnek örülhetünk majd (a HDMI-bemenettől pedig elbúcsúzunk), illetve egy Kensington-zár is befigyel, de elképzelhető, hogy ez csak a prototípus védelmére lett kialakítva.

Ahogy nehéz kibogozni azt is, hogy mi célt szolgálhat a HDMI-csatlakozótól balra elhelyezkedő hosszúkás port. A Thurott tippje szerint ez csak a prototípus sajátja, és mindössze arra való, hogy megkönnyítse a mérnökök diagnosztikai feladatait, a Digital Foundry szerint azonban nem kizárt, hogy a konzol belső tárhelyét bővíthetjük majd ki a segítségével. 

Akárhogy is legyen, most már csak hetek kérdése, hogy többet is megtudjunk az új generációs konzolokról - akkor biztosan okosabbak leszünk!

65.
65.
Duken
#63: +1 Ps5 első napos lesz de köv genbe már én is veszek egy xbox-ot. Nem rögtön de miután megjelent rá az új Fable, Halo, Hellbladeakkor beszerválom és pótolom azt a pár címet is rajta amit ebben a generációban nem tudtam. Ami érdekel, Gears széria, Halo széria, Fable, Sea of Thifes, esetleg a Forza Horizon. Remélem több címük lesz köv genbe!
63.
63.
Pain
#56: Én pont azon agyalok, hogy a PS5 mellé veszek majd egy boxot is. Ideje pótolnom azt a néhány kimaradt címet ami érdekel. Viszont nagy dilemma, hogy megvegyem az újat, vagy XoX legyen a befutó, főleg akkor, ha kicsit esik az ára az új gen érkezésével.
62.
62.
godach
no offense, de mintha kicsit túlzásokba esnénk.
Értem én, hogy húzgáljuk az oroszlán (moderátor) bajszát, de na..
Személy szerint sajnálnám ha ez a lassan összeszokott társaság megritkulna.
59.
59.
Duken
#56: Szerintem az nem lesz elég. Pár dolgot bele is kell majd dugnia hogy megfelelően működjön.
56.
56.
Yanez
#54: Ha sima slimed van, akkor mindenképp rohadt jó vétel lesz a Series X! XOX mellet viszont ráér a vétele kb 2 évet. Szóval sok örömöt hozzá! Aztán ne felejtsd el néha megpaskolni a fenekét!
54.
54.
godach
#52: Nemnem. Sima slim-em van.
Hajtottam rá, de kiderült hogy jön az új és mivel még elvagyok ezzel is, így gépbővítésre adtam a fejem. Illetve fejlesztésre mert kell még (mostmár) az a +8gb ram. Ha a megjelenésig belefér, akkor egy switch az álmom még.
52.
52.
Yanez
#49: Neked véletlenül nem egy XOX-ed van?
50.
50.
#47: Nekem, ahogy az előbb láttam, valamelyik témánál megmagyarázta, hogy a gamer monitor szar képet ad, a TV meg jó. Szóval érted.
49.
49.
godach
#47: Nekem sem, így első napos vétel lesz szerintem :)
48.
48.
Ps fanboy
#47: Igen az számomra is kikristályosodott ennyi idő után. :)
47.
47.
Duken
#39: Pedig Ultimate már veri rá. Nincsnek nagy igényei. XD
44.
44.
Yanez
Tervben volt egy Xbox Series, de most, hogy láttam a hátujját, inkább tartsák meg maguknak.
39.
39.
Ps fanboy
Nekem hiába riszálja a seggét az Xbox. :D
37.
37.
Hanoi
#32: Akkor ennek csak örülni lehet, ha így lesz valtok konzolra.
33.
33.
crytek
#32: Azért nem bővül mert az új boxal foglalkoznak ergo fog még bővülni csak később
32.
32.
adamsfamily
#3: Konkrétan megerősítették,ahogy azt is,hogy az irányítók is visszafele kompatibilisek.Pont ezért nem bővül már a bc lista one-on.
20.
20.
delphijos
Egy USB-C esetleg mehetett volna így 2020-ban rá, ( mondjuk az új kontrollerre is, bár az még lehet ) de azért ezt túl lehet élni. Meg ha már optikai kimenet még mindig kerül rá, BR lejátszásnál jó lenne ha végre nem csúszna a hang. Nekem még mindig tetszik.
18.
18.
crytek
#3: LOL ezt nem kell megerősiteni. Ez alap. Ezek már pc-k szóval xbox 75 is ugyanugy mennek majd a one-os játékok ha még léteznek majd a store-ba.

Remélem az egész xbox 360-as palettát átültetik majd BC.remert még van sok jóság.
16.
16.
Nothing
Aha, szóval így néz ki egy hűtőgép hátulja... ;) ;) ;)
15.
15.
#13: Kerül rá valami plusz 1 gomb, mint a ps-nél a share, meg picit talán reszelgetik tizedmillimétereket, amúgy meg ugyan az marad, ami bevált.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...