Újabb KotOR-pletykák az éterben

  • Írta: szlav
  • 2020. január 25.
  • Pletyka
Link másolása
A Knights of the Old Republic harmadik felvonását rebesgető vagy cáfoló pletykák mostanában szinte hetente váltják egymást, így érdemes fenntartással kezelni őket. A legfrissebb szóbeszéd szerint egy remake készülhet az EA szárnyai alatt.

A Skywalker-saga lezártával ismét aktuális téma lett a Régi Köztársaság, nem csoda hát, hogy sokan felemlegetik minden idők legjobb Star Wars-szerepjátékait, a Knights of the Old Republicot és annak folytatását. Habár megbízható forrásból tudjuk, hogy a BioWare többször is el akarta készíteni a máig jegelt harmadik részt, elképzelhető, hogy mégis készül valami a témában az Electronic Arts berkein belül.

A Cinelinx értesülései szerint két eltérő forrás is egy új KotOR-játékról árulkodik. Az első forrás szerint a projekt felújítaná a 2003-ban megjelent eredetit, a második forrás azonban valamivel tágabban írja körül a helyzetet. Állításuk szerint ugyanis a készülőben lévő játék nem egészen remake, de nem is valódi folytatás - ehelyett egy olyan történetet kapnánk, ami a Knights of the Old Republic mindkét epizódjából merít elemeket, ezt újragyúrva pedig egy olyan egységet alkot, ami beleilleszkedik majd a Disney-féle új Star Wars-kánonba.

Érdemes az elhangzottakat komoly fenntartásokkal kezelni, de egyáltalán nem tűnik elképzelhetetlennek a dolog. A Lucasfilm elnöke, Kathleen Kennedy korábban már elárulta, hogy készül valami a Régi Köztársaság idején - ez persze lehet akár új játék, akár egy filmes projekt is. Chris Avellone, a KotOR-projektek írója pedig tavaly arról beszélt, hogy az Obsidian mindig is három felvonásban képzelte el a történetet - az eredeti vízió szerint a harmadik epizódban ismét visszatérhetett volna Darth Revan (aki immáron a Disney-kánon része!), a történet pedig az ősi sithek eredettörténetét mesélte volna el.

18.
18.
delphijos
Én kipróbáltam IOS-en ( nem telefon , tablet ) de valahogy a tapicskolás nem volt az igazi....
16.
16.
Brenor
Nagyon örülnék egy remakenek, mert amúgyis terveztem mégegyszer kijátszani, de jó lenne, ha a második rész is remakelve lenne. Viszont harmadik résznek csak akkor örülnék, ha az obsidian fejlesztené, mivel ez a bioware már nem az igazi. Sőt a 2. rész története jobb is volt, csakhát a lezárása volt olyan amilyen. Emiatt is jó lenne egy 3. rész az obsidiantól.
15.
15.
drat576
Ennek direkt körökre osztott harcrendszere van, csak van benne némi real-time is. RPG-kben/JRPG-kben nagyon elterjedt és jól működik. Nem azt mondom hogy nem működne más harcrendszerrel, de ehhez pont tökéletes ami van.
11.
11.
TrishtanAG
#5: Pedig egészen szépen sikerült eladniuk annak idején konzolra :).
10.
10.
Cloudbreaker
Nem is tudom mit lehet már ezekből elhinni az EA égisze alatt.. Mass Effect remaster lebegtetés, Kotor remake.. Kb mindenki örülne ezért sosem készül el :P
9.
9.
Terrybully
Bioware-től inkább köszi de nem. A régi kettő közül is az obsidiané a jobb, manapság meg aztán a bioware csak a SJW-t tudja nyomni.
7.
7.
Chrysh
5.
5.
Ahogy ez anno volt úgy nem lehetne eladni konzolra, én meg valami gamepad lövölde dologként nem akarom viszontlátni a KOTOR-t, sem mást ezen a néven.
3.
3.
Heldengeist
Szerintem semmi szükség remake-re. Csak azért, hogy fos originhez legyen kötve és egy kicsit szebb legyen.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...