2021-re csúszik az Uncharted-film

  • Írta: fojesz
  • 2020. január 26.
  • Cooltúra
Link másolása
Miután épp a hetedik rendezőt keresik az Uncharted filmváltozatához, annyira nem meglepő, hogy el kellett halasztani az adaptáció premierjét. A jó hír az, hogy nem kell sokkal többet várnunk rá.

A The Hollywood Reporter jelentése szerint ismét csúszik a Tom Holland főszereplésével készülő Uncharted-film, így az nem december 18-án kerül mozikba, hanem csak 2021. március 5-én. A hírre lehetett számítani, a tavalyi év végén ugyanis kifarolt a projekt mögül a hatodik rendezőjelölt, Travis Knight is.

A Sony és a PlayStation Productions most épp nagy erőkkel keresi az utódját, a legutóbbi hírek szerint Ruben Fleischert, a Venom és a Zombielandek rendezőjét szeretnék felkérni a munkára. Úgy tudni, a készítők mindenképpen tető alá akarják hozni az Uncharted-filmet, a több Sony-produkciót is maga mögött tudó úriemberrel pedig látszólag biztosra mennének most már.

13.
13.
Egy napon lesz ez a moziban a Silent Hills meg a Star Wars 1313 megjelenésével és bármelyik Don Wilson filmet lenyomja majd.
12.
12.
szekeres91
Csak nehogy Kojima álljon rá az új hobbijaként.
9.
9.
Szelenas
Engedjük már el ezt a projektet istenem
6.
6.
Рs fanboy
Ezek a rendezők nem lehetnek elég érettek ahhoz, hogy megértsék az Uncharted történetének komplexitását és lenyűgöző kliséktől mentes karaktereit. Ezt a játékot csak a kiválasztottak érthetik, nem holmi filmrendezők és forgatókönyvírók.
3.
3.
Yanez
Fél év múlva:
Ez a rendező is lelécelt. Várjuk a következőt! A premier pedig 2099-re csúszott. Unokáink látni fogják. Talán.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...